20 Martie 2015 publicat în Lifestyle 1076 share-uri

Ai trait senzatia aceea extrem de puternica de a intalni pe cineva si de a simti o atractie extrem de puternica si o conexiune care depaseste obisnuitul? Nimic din ceea ce stiai deja despre viata, despre oameni, pare sa nu poata explica aceasta conexiune. Ai senzatia ca va cunoasteti si atractia este imposibil de surmontat.

Foto: Shutterstock.com; conexiune; fiinte

4. Daruri la nivel de suflet

Constient sau inconstient, noi incercam mereu sa ne exprimam darurile sufletului, talentele noastre ca oameni. Unii oameni, mai mult decat altii ne ofera aceasta posibilitate de a ne manifesta in libertate darurile si ne incurajeaza si ne fac sa ne simtim bine in preajma lor. Acesta este motivul pentru care simtim acea atractie incredibila fata de ei.

De exemplu, profesorii realizeaza conexiuni cu studentii care le arata interes si dorinta de a explora un anumit domeniu. Uneori iubitii ofera un spatiu amplu de manifestare pentru persoana de langa ei, alteori fratii sau parintii exercita aceasta influenta benefica. Asa incat este firesc sa interactionam cu aceste persoane care ne recunosc frumusetea sufletului, in moduri foarte profunde.

Un doctor de vocatie sau un luptator pentru drepturile omului se va simti in mod natural atras fata de oameni care au nevoie de ajutor, pentru ca darul sufletului lor este vindecarea. Si putem gasi o multime de exemple.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Împreună în arte și simțiri 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

5. Vieti anterioare

Este intr-adevar un subiect controversat. Se vorbeste insa tot mai des si despre astfel de experiente. Fiecare are libertatea de a-si formula propria opinie asupra temei.

Totusi, cand ne intalnim cu unii oameni avem senzatia ca ii cunoastem deja… pentru ca de fapt este posibil chiar sa ii cunoastem deja. Este posibil sa te fi intalnit cu acestia in vieti anterioare. Poate ti-au fost frati, surori, prieteni buni, iubiti, invatatori.

Aceste persoane par familiare, ca si cand le-am cunoaste de foarte multa vreme. Sa le intalnesti nu e ca si cand ai intalni pe cineva nou. Intalnirea cu ei e ca si cand ti-ai regasi un prieten bun vechi. Iar cand doi prieteni buni se intalnesc dupa multa vreme, ei simt nevoia sa se imbratiseze, sa isi vorbeasca, sa petreaca timp impreuna. Este cat se poate de natural sa ne simtim asa.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

6. Conexiuni energetice negative

Exista si conexiuni cu anumite persoane care nu ne fac chiar bine. Sunt legaturi care te tin aproape energetic de o persoana fie ca tu iti doresti sau nu acest lucru. Se poate sa te simti deranjata in diverse feluri de aceasta persoana. Uneori aceasta conexiune este confundata cu dragostea. Cert este ca aceasta persoana nu iti face bine. Uneori, legatura cu aceasta persoana iti cauzeaza stari negative care te secatuiesc. Chiar si aceste conexiuni negative pot crea sentimentul de atractie foarte puternica.

E bine sa ne ascultam instinctul cand vine vorba despre aceste atractii. La nivelul tau cel mai profund tu stii ce legaturi trebuie sa pastrezi, ce este bine pentru sufletul tau si ce nu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri