In data de 20 martie 2015 va avea loc o Eclipsa de Soare in Pesti. O eclipsa de Soare se produce pe timp de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal, in apropierea unui Nod Lunar. Eclipsele manifesta energii foarte puternice asupra noastra, care sunt asociate cu noi inceputuri.

Momentul maxim cand Luna aflata in fata Soarelui va bloca lumina Soarelui, este vizibil din Insulele Feroe si va dura 2 minute si 47 de secunde.

Informatii via Wikipedia.org:

Eclipsa de Soare din 20 martie 2015 este un eveniment astronomic care va fi vizibil in Europa, Nordul Africii si in Asia de Nord. Pe „uscat”, practic, eclipsa va fi totala peste Islanda, Scotia, Insulele Feroe, Scandinavia, pana in Insula Spitzbergen.

Durata maxima de totalitate va fi de 2 minute si 47 de secunde, pe coasta Insulelor Feroe, la orele 9:46 UTC. Este a IX-a eclipsa totala din secolul al XXI-lea, dar al XI-lea pasaj al umbrei Lunii pe Pamant in acest secol.

Foto: Shutterstock.com; soare, eclipsa, peisaj, eclipsa de soare

In Romania fenomenul va fi vizibil ca eclipsa parțiala. La Bucuresti magnitudinea maxima va fi de 53,26 %, la Cluj-Napoca de 60,34 %, la Iasi de 57,26 %, iar la Timisoara de 60,80 %. Pe teritoriul Romaniei primul contact va putea fi observat de la 10h 41m (la Arad) la 10h 53m (la Constanta). La Bucuresti faza maxima va fi vizibila la 11h 55m, la Sibiu la 11h 54m, iar la Brasov la 11h 56m.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Atentie! Eclipsa de Soare poate fi urmarita doar cu ochelari speciali!

Eclipsa de Soare din 20 martie 2015 aduce schimbari!

Din punct de vedere astrologic, aceasta eclipsa totala de Soare are insemnatate pentru noi toti. Toate eclipsele semnifica schimbari, dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia dintre noi.

Soarele, Luna, cometa Chiron, Mercur si Neptun se vor afla in Zodia Pesti la momentul eclipsei. Eclipsele sunt cele mai puternice tranzite pe care le putem experimenta. Ele simbolizeaza schimbari majore, dar si sfarsitul unor cicluri din viata noastra.

Foto: Shutterstock.com; soare, astrologie

In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. (…) Eclipsa totala de Soare din 20 martie are are loc cu Soarele si Luna pe gradul 29:27 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Berbec pe gradul 9:58. Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza. (via https://adriana-astro.com)

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri