20 Martie 2015 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Ai trait senzatia aceea extrem de puternica de a intalni pe cineva si de a simti o atractie extrem de puternica si o conexiune care depaseste obisnuitul? Nimic din ceea ce stiai deja despre viata, despre oameni, pare sa nu poata explica aceasta conexiune. Ai senzatia ca va cunoasteti si atractia este imposibil de surmontat.

Oricat de mult mi-am dorit sa gasesc explicatii logice, am citit psihologie cognitiv comportamentala, am cautat studii despre creierul uman, despre modul cum functioneaza mintea, sau in alte momente am incercat sa ignor aceasta legatura, nimic parca nu da un sens concret unei experiente ce pare desprinsa din alta lume.


Foto Shutterstock.com; mandala, energie, vibratie

Foto homepage: Shutterstock.com; viata, conexiuni

Te-ai intrebat vreodata de ce se intampla acest lucru si de ce explicatiile nu le gasesti in sfera obisnuitului? Asa am inceput sa caut mai departe. Iar acum chiar cred ca oamenii sunt destul de limitati in a putea descrie cu adevarat imensitatea universului din jur si a experientelor pe care le traiesc ei intr-o viata.

O serie de legaturi care se manifesta la nivelul foarte profund al fiintelor noastre pot cauza astfel de conexiuni puternice si imposibil de explicat in termeni rationali. Este posibil ca sufletele noastre sa comunice intr-adevar intr-un limbaj cu mult mai profund si mai autentic, pe care mintea inca nu il poate descifra…


Sa intelegem intalnirea cu STRAINII FAMILIARI

1. Intelegere la nivel de Suflet

La nivel sufletesc exista intelegeri intre doua suflete pentru dezvoltarea spirituala pe parcursul vietii. Se pare ca am avea sute de astfel de intelegeri sufletesti.

In functie de alegerile pe care le facem, pe parcursul vietii ne intalnim cu unele dintre aceste suflete. Iar atunci cand ne intalnim cu o astfel de persoana, avem imediat aceasta senzatie profunda ca o cunoastem deja. Avem o senzatie de familiaritate si confort.

E ca si cand ai fi avut o intalnire cu cineva si acel cineva apare la momentul stabilit. Si tu stii la nivel foarte profund ca este vorba despre ceva grandios, ceva important pentru sufeltul tau.

Uneori, aceasta intalnire poate sa ia forma unei relatii romantice. In alte forme poate fi vorba despre relatia elev-mentor, sau poate o prietenie stransa. Orice legatura ce iti serveste la dezvoltarea ta umana.

Foto: Shutterstock.com; conexiune

2. Afinitati sufletesti

Exista suflete pe care nu le-am mai intalnit in vieti anterioare si cu care nu avem intelegeri, dar acestea par familiare sau in mod straniu, asemanatoare. In acest caz apartineti aceluias trib sufletesc - sufletele voastre provin din acelasi loc sau au aceeasi vibratie ce se manifesta in moduri similare.

Senzatia e ca si cand ai recunoaste pe cineva care vine din acelasi oras sau lucreaza in aceeasi arie ca si tine. Te simti atras/a de aceasta persoana pentru ca simti ca ai ceva in comun cu ea. Aceasta atractie poate sa fie destul de intensa, mai ales daca nu simti ca nu ti-ai gasit o cale spirituala, inainte sa intalnesti aceasta persoana.

3. Potrivire vibrationala

Suntem de obicei atrasi de persoane in functie de energia lor vibrationala. Cand ei au vibratii energetice asemanatoare cu a noastra, ei par familiari si de incredere pentru noi. Ne place sa stam in preajma acestor persoane. Multi prieteni pe care ii avem impartasesc aceasta energie vibrationala cu noi.

Uneori ne simtim foarte atrasi de astfel de persoane si se pot transforma in relatii romantice. Iar prezenta lor este o oportunitate de a creste, de a ne maturiza, de a ne schimba si de a genera noi rezultate in vietile noastre.

Citeste mai departe >>> 6 conexiuni adanci la nivelul Sufletului. De ce ma simt asa de tare atrasa de tine?


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri