20 martie – ECLIPSA DE SOARE in Pesti. Este Cea mai Intensa Zi a anului si aduce Schimbari in destinul tau!

In data de 20 martie 2015 va avea loc o Eclipsa de Soare in Pesti. O eclipsa de Soare se produce pe timp de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal, in apropierea unui Nod Lunar. Eclipsele manifesta energii foarte puternice asupra noastra, care sunt asociate cu noi inceputuri.

Zodia Pesti este cea mai sensibila si mai profunda a Zodiacului. Astfel, sa nu te mire daca in data de 20 martie vei simti emotii coplesitoare, cu toane si poate o atitudine mai introspecta. Sentimentele tale apar din subconstient si poate iti este dificil sa le articulezi. Subconstientul tau iti vorbeste in alta limba decat constientul. Abilitatile tale psihice cresc in aceasta perioada. Intuitia ta este mai puternica. Poate vei trai experiente spirituale intense. Asculta-ti intuitia. Asculta-ti instiunctele. Multe intelesuri iti pot fi dezvaluite acum.

Foto: Shutterstock.com; Eclipsa de Soare, Soare, eclipsa

Zodia Pesti e cea mai spirituala dintre semne iar Luna Noua si Eclipsa de Soare ne permit sa patrundem in adancurile fiintelor noastre. Suntem incurajati catre creativitate si crestere spirituala. Aceasta eclipsa de Soare ne poate marca atat punctele pozitive ale vietii, cat si pe cele negative. Zodia Pesti este stapana puterilor noastre ascunse. Este momentul cand trebuie sa avem incredere in visurile noastre si in forta noastra interioara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

20 martie va fi o zi excelenta pentru vise si pentru meditatie. Vizualizeaza ceea ce iti doresti sa creezi. Aceasta eclipsa in Pesti aduce la lumina misiunea ta in viata. Scopul sufletului tau. Este importanta casa in care se afla Zodia Pesti in astrograma ta. Poti calcula astrograma ta via horoscop.kudika.ro/calculator-astrograma. Aceasta eclipsa poate pune mai multa lumina asupra acelui aspect din viata ta guvernat de Zodia Pesti. Trebuie sa ai mare incredere cu privire le propriile intuitii legate de acesta zona. Sufletul tau te ghideaza, chiar daca totul apare ca fiind confuz. Ai incredere in tine insuti si in viitor. Sufletul tau detine raspunsul. Imbratiseaza Iubirea.

Viseaza la ceea ce iti doresti sa vezi mai mult in viata. Nu trebuie sa repari, sa salvezi alti oameni. Iti doresti ca ceilalti oameni sa isi traiasca propriile vieti asa cum cred de cuviinta. Lasa-i pe ceilalti sa invete din propriile experiente. Aceasta este calea propriului mister care va fi revelata pe timpul acestei eclipse, pentru fiecare dintre noi. Creeaza spatiu pentru ceilalti pentru ca si ei sa isi gaseasca propriul drum si propriile raspunsuri.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

20 Martie poate fi cea mai intensa zi a acestui an!

Eclipsa totala, urmata de echinoctiu este un puternic portal care ne ajuta sa accesam Energia Divina. Poti accesa nivelul superior al Constiintei cu mai mare lejeritate. Este o oportunitate de a te conecta la Sufletul tau, de a fi ceea ce esti cu adevarat, de a aduce autenticitate in viata ta. Stabileste-ti intentia pentru ceea ce vrei sa creezi in viitor. Mesajul acestei eclipse este acela ca suntem fiecare in parte, un Creator. Cream prin intermediul gandurilor, visurilor si imaginatiei. Din lumea invizibila, transpunem visurile in lumea materiala. Destinul tau este acela de a face ca visurile sa devina realitate!
Ai incredere ca schimbarea poate fi un lucru bun!

Luna intra in Berbec la mai putin de o ora dupa Eclipsa

Luna intra in Berbec la mai putin de o ora dupa eclipsa si peste alte 13 ore, Soarele intra si el in acesta zodie. Vom avea Equinoctiul de Primavara/Vara. Iar starea ta se va schimba rapid. Vei fi pregatita sa reintri in actiune, dupa energia meditativa a noilor inceputuri, generata de eclipsa!

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Iti recomandam si: Horoscop 2015: Previziuni astrologice pentru fiecare zodie in parte


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri