18 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Exista 7 legi metafizice ale Prosperitatii, sunt principii care functioneaza in afara planului fizic si care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa in tot ceea ce face.

4. Legea metafizica a dezvoltarii continue

Legea metafizica a dezvoltarii continue iti spune ca nu vei izbandi in viata daca nu iti deschizi permanent perspectivele si nu evoluezi din punct de vedere mintal. Concentreaza-te asupra dezvoltarii personale iar dezvoltarea educationala ar trebui sa fie o preocupare pentru toata viata. Ca sa te bucuri de succes continuu si prosperitate trebuie sa iti doresti tot timpul sa evoluezi. Daca nu citesti si nu inveti mereu lucruri noi, creierul tau imbatraneste.

5. Legea metafizica a propriei directii

Aceasta lege afirma ca te vei simti cel mai fericit in legatura cu tine si munca ta atunci cand iti mentii propria directie in vocatia ta si in viata persoanala. Trebuie sa fii capabil/a sa iti manifesti unicitatea si creativitatea asa cum simti si sa nu iti reprimi lucrurile si activitatile ce iti fac placere. In orice situatie cand te vei simti controlat/a in vreun fel in privinta a ceea ce trebuie sa faci, apare deconectarea de propria fiinta si in final, NEFERICIREA. Si in viata personala este foarte important sa te simti propria directie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Toata lumea vrea sa fie in controlul propriei vieti. Trebuie sa te intrebi "Cine are controlul asupra vietii mele?" Iar ca tu sa simti fericirea cu adevarat, raspunsul ar trebui sa fie "Eu".

6. Legea metafizica a alegerilor pozitive

Majoritatea oamenilor de succes sunt foarte conectati la aceasta lege a alegerilor pozitive. Acesti oameni recunosc ca in fiecare zi exista sute de alegeri pe care le pot face, unele ce pot parea insignifiante, dar deosebit de importante; si ei stiu ca in legatura cu fiecare alegere, exista o consecinta. Ei recunosc o cauza si un efect in tot ceea ce fac. Tot ce se intampla acum in viata ta are legatura cu alegerile pe care le-ai facut in trecut.

Oamenii de succes fac alegeri cu atentie si intelepciune fiindca ei stiu ca evenimentele in care se angreneaza creeaza viitorul. Ei muncesc din greu si asteapta rezultate pozitive.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

7. Legea metafizica a Convingerilor puternice si a Asteptarilor pozitive

Arata ca ori de cate ori crezi cu maxima convingere si te astepti cu incredere sa se intample, devine o profetie implinita. Recunoaste puterea dorintei tale de a reusi.

Daca in mod constant construiesti convingeri despre succesul tau inevitabil in viata, in mod instinctiv vei face alegerile necesare pentru a duce la implinire acest deziderat. Cei mai de succes oameni traiesc dupa aceasta lege. Ei anticipeaza si asteapta succesul si il obtin. Ingrijorarea este chiar opusul acestei legi. Este modul prin care trasezi asteptari negative care ajung mai apoi sa se manifeste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri