18 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Exista 7 legi metafizice ale Prosperitatii, sunt principii care functioneaza in afara planului fizic si care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa in tot ceea ce face.

Ca sa ne apropiem aceste legi este foarte important sa lucram pentru dezvoltarea noastra interioara, sa ne identificam slabiciunile si conditionarile dupa care functioneaza mintea noastra, conditionari care in ciuda dorintei de trai in concordanta cu aceste legi frumoase, sa ne saboteze toate eforturile, datorita unor ganduri si perspective asupra vietii, stocate poate, in subconstient.

Este foarte important sa cunoastem Cele 7 legi ale metafizii pentru a ne largi perspectivele si a sti ca putem sa evoluam si sa ne schimbam viata.

Cele 7 legi metafizice ale Prosperitatii

1. Legea metafizica a radiatiei umane

Legea metafizica a radiatiei umane recunoaste faptul ca fiecare persoana este de fapt o sursa foarte puternica de energie care radiaza karma prin sentimente si emotii. In sensul filosofiei japoneze, suntem toti precum niste magneti de energie yin si yang. Aceste legi ne invata ca radiem energia noastra unica, atragem in viata noastra acei oameni si acele circumstante care sunt in armonie cu gandurile si viata noastra interioara, fie ca este vorba despre negativ sau pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Oamenii care au cam acelasi tip de gandire tind sa se organizeze in grupuri. Cei mai apropiati prieteni ai tai gandesc in moduri similare si au devenit cei mai buni piereni ai tai, datorita acestei legi a radiatiei umane.
Uneori ii recunoastem din primele secunde pe oamenii buni, datorita aurei lor si vibratiei lor pozitive pe care o emana. Ceilalti le acorda imediat incredere si le place sa petreaca timp in compania lor.

Foto: Shutterstock.com; univers, fiinta umana

Foto homepage: Shutterstock.com; fiinta umana, univers

2. Esti ceea ce mananci si devii ceea ce gandesti

Exista o zicala cunoscuta: „Esti ceea ce mananci”. Este adevarata. Dar te-ai gandit pana acum ca ceea ce devii este rezultatul gandurilor tale recurente? Corpul nostru este expresia stilului nostru de viata.

Ceea ce radiezi atragi catre tine. Acel ceva la care o persoana se gandeste tot timpul, atrage in viata sa. Puteti sa observati in jur persoane care sunt foarte preocupate de o idee, de un stil de viata. Acea preocupare ajunge sa se manifeste ca o realitate in viata lor.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Vizualizarea succesului ne schimba vietile, pentru ca reusim sa cream in mintea noastra imagini care in final ajung sa se manifeste in realitate. Totusi, este nevoie sa lucrezi foarte mult cu propria persoana, cu psihologia si propriile limitari, pentru a ajunge sa vizualizezi curat si din tot sufletul sa crezi ca meriti ca ceva sa se manifeste in viata ta. Ajutorul unui psiholog este binevenit.

3. Legea metafizica a auto-determinarii

Aceasta lege se refera la constientizarea propriei responsabilitati asupra sinelui. Aceasta constientizare iti da puterea de a depasi toate obstacolele vietii. Trebuie sa iti asumi actiunile si alegerile pe care le faci in viata. Si vei reusi mereu cu ajutorul autodeterminarii.

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri