Limbajul este cu adevarat oglinda lumii noastre interioare. De aceea, trebuie sa fim constienti de cuvintele pe care le spunem. Ca totul in jurul nostru, cuvintele sunt forme de energie pe care odata gandite sau rostite, dau forma realitatii pe care o traim.

Fara sa ne dam seama, folosim adesea cuvinte care ne scad vibratia energetica si ne fac rau. Daca ne tot plangem in legatura cu ceva, ajungem de fapt sa ne blocam in acelasi sistem energetic care creeaza acea stare. Ne gandim si ne plangem adesea chiar de ceea ce nu ne dorim si nu facem decat sa atragem tot mai mult, intamplari, oameni care nu ne plac in viata.

Iata 20 de propozitii comune pe care poate, aproape ca nu le mai iei in seama, dar ele au capacitatea de a te bloca din punct de vedere energetic iar acest blocaj te face sa nu mai vezi lucrurile cu claritate si creativitate. Daca continui sa iti repeti la nesfarsit aceste cuvinte, atunci ele devin o realitate de nezdruncinat pentru tine si nu mai stii cum sa iesi din acest ciclu al lucrurilor neplacute care iti fac rau.

Avem intr-adevar probleme, ele apar zi de zi. Dar trebuie sa gasim solutii pentru a le rezolva, caci a ne plange nu ajuta prea mult. Pentru ca realitatea noastra sa se manifeste asa cum ne dorim, trebuie sa spunem povestea asa cum ne-am dori sa se manifeste. Povesteste-le oamenilor din jurul tau, mai degraba lucrurile bune din viata ta, asa iti mentii otimismul, vibratia pozitiva si increderea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Acestea sunt: 20 de propozitii comune care iti fac mult rau!

1. Ma doare capul.
2. Ma doare stomacul.
3. Mi-e foame.
4. Imi urasc slujba.
5. Nu sufar vremea asta.
6. Traficul este ingrozitor.
7. Sunt stresat/a.
8. Oamenii din ziua de azi nu mai au maniere.
9. Nu mai exista Romantism in ziua de azi.
10. Toti barbatii buni au fost luati.
11. Mi-e rau/Nu ma simt bine.
12. Este un/o ____ (orice jignire).
13. Seful meu e un ticalos.
14. Sunt asa grasa/balonata.
15. Barbatii sunt niste porci.
16. Il/o urasc.
17. Copiii din ziua de azi sunt asa de _____ (orice adjectiv negativ).
18. Ma simt obosita, extenuata, nu am dormit destul.
19. E prea cald/ prea frig/ mor de frig, dardai.
20. M-am plictisit.

Foto homepage: Shutterstock.com; vibratie, femeie, culori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri