12:02, 13 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 667 share-uri

Descopera modurile in care actiunile si credintele tale duc la propria nefericire si la extinderea frustrarilor. Afla cum sa combati aceste lucruri si cum sa creezi armonie in viata ta.

Se spune ca norocul mai este si cu ti-l faci si ca daca nu ne doare capul ne plesnim singuri, uneori fara sa ne dam seama de lucrurile pe care le facem si, mai ales, cum ne influenteaza ele negativ.

Fericirea pe de alta parte este o stare, un sentiment catre care fiecare dintre noi tinde din ce in ce ama des. Fericirea este totusi relativa si fiecare are propria perceptiva si propriile convingeri din acest punct de vedere.

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Viata, asa cum este ea, nu poate sa ne ofere numai bucurii sau numai tristeti, nu poate sa fie doar neagra sau roz. Ea este pictata in milioane de culori pe care ni le alegem singuri si de care nu ne dam seama cat de mult ne pot afecta pe termen lung.

foto: femeie ganditoare, Shutterstock

Citeste si:
Peste 1,1 milioane de clienți și reduceri de până la 80% la...
Peste 1,1 milioane de clienți...

Sunt cateva obiceiuri si actiuni deprinse in timp care ne complica viata mai mult decat ne asteptam, iar pe cele mai importante dintre ele am sa le prezint mai jos:

1. Iei lucrurile foarte personal

In momentul in care in jurul tau se intampla lucruri ce contin o energie negativa destul de ridicata, tinzi sa preiei din volumul acesteia si sa te percepi printr-o alta lumina, mai putin favorabila. Lasi lucrurile din jur sa te afecteze chiar daca nu te implica direct, si uneori nici macar indirect.

Ar trebui sa te preocupe mai mult starea ta personala si mai putin ceea ce se intampla cu cei care nu iti sunt foarte apropiati.

2. Ai asteptari irelevante

Ii vezi pe cei din jur prin proprii tai ochi si ii treci prin propriile tale filtre reusind intr-un final sa ai aceleasi asteptari de la cei din jur pe care le ai de la tine personal. Trebuie sa accepti ca fiecare om este diferit si fiecare vede lucrurile in propriul mod.

Renunta la a astepta de la cei din jur sa actioneze si sa reactioneze asa cum ai face tu, iar frustrarile in acest sens se vor diminua.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri