11 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 130 share-uri

Fiecare dintre noi avem prieteni ce au diferite comportamente, insa avem in jurul nostru si persoane toxice care ne rapesc energia pozitiva si ne incarca negativ de fiecare data cand sunt in jurul nostru.

3. Cea care nu este o influenta buna

Stii cat de greu este sa renunti la obiceiurile rele cum ar fi fumatul, consumul bauturilor alcoolice si al alimentelor nesanatoase, si multe alte lucruri care nu iti fac bine. Ar trebui sa te indepartezi de persoanele care te starnesc sa revii la astfel de comportamente si sa incerci sa mergi mai departe pe calea ce ai ales-o.

4. Cea care te contrazice mereu

Sunt persoane care pur si simplu nu vor sa accepte un alt adevar decat cel pe care il cunosc, nu vor sa accepte alte idei si nu vor sa iasa din zona lor de confort. Incearca sa te focusezi pe lucrurile pozitive din viata ta si sa nu lasi astfel de oameni sa iti strice buna dispozitie si linistea interioara.

5. Cea care se foloseste de tine

Stim cu totii. Mereu exista acea persoana care suna doar atunci cand are nevoiue de ceva, care ne viziteaza si incearca sa pastreze o relatie buna doar pentru a avea la cine sa apeleze atunci cand ramane fara solutii. Nu te lasa prinsa in aceasta capcana si pune punctul pe "i" inainte sa fie prea tarziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

foto prima pagina: prietene certate, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri