11 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 130 share-uri

Fiecare dintre noi avem prieteni ce au diferite comportamente, insa avem in jurul nostru si persoane toxice care ne rapesc energia pozitiva si ne incarca negativ de fiecare data cand sunt in jurul nostru.

Se spune ca prietenii sunt familia pe care ti-o alegi singur si ca ei vor fi alaturi de tine la bine si la rau, indiferent de situatie. Vor fi acolo sa te sprijine, sa rada cu tine, sa planga cu tine si sa iti ofere un umar pe care sa te sprijini atunci cand simti ca toate te coplesesc.

Dar ce se intampla cand doar tu vezi relatia ca pe o prietenie? Ce se intampla cand doar tu dai si nu primesti nimic in schimb?

Fericirea ta depinde adesea de oamenii care iti sunt alaturi. Ei te fericesc prin vorbele lor bune, prin gesturile frumoase si prin multe alte lucruri.

foto: femeie suparata, Shutterstock

Dar ce se intampla atunci cand te influenteaza negativ si ferciirea ta se transforma intr-o fantasma?

Afla care sunt persoanele care iti perturba fericirea!

1. Cea care este mereu stresata

Daca ai in preajma o persoana care se streseaza foarte usor si se plange mereu pe aceasta tema, incearca sa te aperi cumva de sagetile negative pe care ti le arunca. In momentul in care tu asculti toate acest lucruri incarcate negativ, automat preiei energia rea si emani energie pozitiva pentru a face persoana de langa tine sa se simta bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Astfel de comportamente pot duce la stari de epuizare psihica.

2. Cea care nu te place

Incearca sa accepti oamenii asa cum sunt ei. Nu incerca sa ii schmbi sau sa le schmbi modul de gandire, ideile si perceptiile. Aceasta munca titanica nu va da roade si nu vei reusi decat sa irosesti timp pretios. Cu cat vei intelege oamenii din jurul tau mai bine si ii vei accepta asa cum sunt, cu atat te vei simti mai bine in propria piele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri