14 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Daca esti un burete emotional si ai tendinta de a absorbi emotiile negative ale celor din jurul tau, strategiile psihologului Judith Orloff iti vor fi de mare ajutor. Invata de la un expert international cum sa-ti protejezi propria energie si cum sa tii la distanta emotiile negative ale celorlalti:

3. Pentru cateva minute, incearca sa te echilibrezi concentrandu-te asupra respiratiei tale. Este un exercitiu important care te va conecta cu esenta ta. Continua sa expiri negativitate, inspira calm. Acest lucru te ajuta sa te stabilizezi si sa indepartezi frica si alte emotii dificile. Vizualizeaza negativitatea ca pe o ceata gri care se ridica din corpul tau si vizualizeaza speranta ca pe o lumina galbena care intra in corpul tau. Aceasta tehnica poate duce la rezultate rapide.


Foto: Energie, Meditatie via Shutterstock

4. Emotiile negative precum frica se adapostesc in mod frecvent in centrul tau emotional, in plexul solar. Asaza-ti palma la nivelul plexului solar pe masura ce continui sa trimiti dragoste si bunatate catre acea zona pentru a alunga stresul. In cazul anxietatii sau a depresiei care dureaza de ceva timp, pentru a-ti intari acest centru, foloseste metoda in fiecare zi. Aduce un sentiment de confort si construieste un sentiment al sigurantei si al optimismului.

5. Protejeaza-te. O forma dibace de protectie pe care multe persoane o folosesc, inclusiv vindecatorii cu pacienti dificili, implica vizualizarea unui scut/ invelis de lumina alba (sau orice alta culoare simti ca impartaseste putere) in jurul intregului tau corp. Gandeste-te la el care la un scut care blocheaza negativitatea si disconfortul fizic, permitand in schimb lucrurilor pozitive sa se strecoare inauntru.

6. Urmareste sa te inconjori de oameni si situatii pozitive. Suna un prieten care vede binele in ceilalti. Petrece-ti timpul cu un coleg care crede in partea pozitiva a lucrurilor. Pleaca-ti urechea la oamenii plini de speranta. Auzi credinta pe care o au in ei insisi si in ceilalti. De asemenea, desfata-te cu cuvinte pline de speranta, cantece si diverse forme de arta. Speranta este contagioasa si iti va ridica starea de spirit.

Sursa: https://www.drjudithorloff.com

Foto homepage: Energie, aura, meditatie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri