13 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Afla in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut si descopera lucruri inedite despre personalitatea ta, despre menirea ta in viata si in societate, despre destinul tau.

Stiai ca faza lunii atunci cand te-ai nascut poate avea un impact covarsitor asupra personalitatii tale si ca iti imprima anumite trasaturi de caracter? Luna este cea care ne guverneaza emotiile, sentimentele si energia, comportamentul si motivatiile in viata, dar ne ajuta si sa ne descoperim cele mai adanci si ascunse dorinte, eul nostru interior. Afla in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut si descopera lucruri inedite despre personalitatea ta, despre menirea ta in viata si in societate, despre destinul tau.

Cum afli care era faza lunii atunci cand te-ai nascut? Simplu! Poti apela la oricare din aceste module:

moongiant.com/birthday_moon/

spacefem.com/quizzes/moon/

 

Foto: faze luna, Shutterstock

Modulele de mai sus vor face in mod automat calculul pentru tine. Stim cu totii ca exista 4 faze ale lunii: luna noua, primul patrar, luna plina, luna plina, ultimul patrar, dar mai exista si altele 4, considerate intermediare (se mai numesc si "octante") si care nu se folosesc atat de des: primul patrar in descrestere, ultimul patrar in descrestere, primul patrar in crestere, ultimul patrar in crestere. Odata ce stii in ce faza se afla luna atunci cand te-ai nascut, poti citi mai jos si ce dezvaluie acest lucru despre personalitatea, destinul si menirea ta in viata:

Primul patrar

Foto: Primul patrar, luna via Shutterstock

Esti o fire reformatoare si mintea ta este orientata catre schimbare. Uneori zdruncini din temelii structurile deja existente doar pentru a le restructura si a le aduce imbunatatiri. Nu iei lucrurile ca atare si le pui intotdeauna sub semnul intrebarii. Esti o fire pasionala, preocupata de tot ce se intampla in jurul sau si implicandu-se in propria viata. Ai o vointa puternica pe care nu intarzii sa ti-o exerciti. Personalitatea ta este una dinamica. Iti place sa fii intotdeauna activa si ca atare incerci sa te mentii ocupata fizic, mental si intelectual. Ti se reproseaza uneori ca ai asteptari prea mari de la ceilalti. Ai tendinta de a te afla in contradictoriu cu ceilalti doar pentru a-ti demonstra punctul de vedere. Dupa varsta de 30 de ani vor veni si cele mai mari realizari ale tale.

Foto homepage: Luna plina, Shutterstock

Primul patrar in descrestere

Foto: Luna, Shutterstock

Esti o persoana calma, calda si iubitoare, un prieten saritor si de incredere. Ai o mare deschidere fata de ceilalti si iti doresti sa ii ajuti pe cat posibil. Iti doresti sa faci din lume un loc mai bun si una din dorintele tale cele mai mari este aceea de a contribui la imbunatatirea lumii prin viata si munca ta.  Adesea, faci din acest lucru misiunea ta in viata si esti dispusa sa depui toate eforturile si sacrificile necesare pentru a schimba lumea in mai bine. Sufletul tau tanjeste dupa echilibru. In acelasi timp, esti o persoana perfectionista, preocupata de intelegere si de a patrunde in esenta lucrurilor. Nu permiti obstacolelor sa te infranga si te lasi puternic calauzita de principiile tale. Esti preocupata si de aspectul ezoteric al lucrurilor si urmaresti implinirea spirituala si iluminarea. Varsta mijlocie iti va aduce satisfactii infinite, pe masura daruirii tale.

Luna plina

Foto: Luna plina, Shutterstock

Luna plina este faza lunii corelata adesea cu implinirea, cu aducerea la punctul culminant, cu inflorirea totala si completa. Ai o personalitate interesanta si in firea ta coexista armonios logica si instinctul, pragmatismul cu creativitatea. Sufletul tau se imbogateste periodic cu noi perspective. Luna plina aduce totodata cu ea si un aspect mai putin placut. Ea poate predispune catre sentimentul de vina si catre frici irationale, mai atunci cand vine vorba de relatii. Este provocarea vietii tale, aceea de a-ti depasi limitarile pe care ti le construiesti singura, si de a prelua controlul asupra propriilor sentimente. Relatiile reprezinta unul dintre aspectele cele mai importante pentru tine si ca atare consideri ca actiunile si cuvintele pe care le exerciti asupra celorlalti au puterea de a construi sau de a darama o relatie. De multe ori, te afli in cautarea relatiei ideale. De multe ori o gasesti, insa atunci cand acest lucru intarzie sa apara, pentru a te regasi si a-ti gasi acel sentiment al implinirii, te dedici unei cauze idealiste.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri