Nu-i asa ca te bucuri gandindu-te cat de mult o sa se bucure la primirea cadoului de la tine? Probabil ca ai inceput deja colindatul magazinelor si te-ai oprit asupra unuia. Si probabil ca nu a fost deloc usor. Dintre sutele de posibilitati, a trebuit sa ramana numai una. Numai un cadou... unul care sa se plieze gusturilor si preferintelor sale, unul in conformitate cu felul sau de a fi, unul care sa se potriveasca cel mai bine felului sau de a fi. Alegerea iti apartine insa in mod exlusiv, iar acesta poate spune multe nu doar despre el si personalitatea sa, ci si despre tine si despre relatia pe care o ai cu partenerul de viata.

Obiecte vestimentare (camasi, tricouri, cravate, etc.) -Daca el este incantat de cadourile reprezentand un obiect vestimentar inseamna ca este un barbat sarmant, practic, rational, un barbat cu picioarele adanc infipte in realitate, insa un barbat pentru care parerile celor din jur conteaza.

Daca dintre toate cadourile posibile si imposibile pe care i le puteau cumpara ai optat pentru o piesa vestimentara inseamna ca esti o fire lucida si inzestrata cu ratiune practica. Adopti uneori fata de el o atitudine protectiva si grijulie. Iti place sa crezi ca detii controlul asupra relatiei tale si vrei ca in deciziile de cuplu sa fii intotdeauna cea care are ultimul cuvant de spus.

Produse electronice (telefoane de ultima generatie, un laptop, gadget-uri, camere web, iPod-uri, MP3 playere, etc.) - In mod sigur El nu este o fire conservatoare si traditionalista daca ii plac cadourile tehnologice si doreste sa fie la curent cu tot ce este nou in domeniu. Este spontan, minutios si uraste rutina si monotonia. Numai ceva interesant si iesit din comun ii poate atrage atentia.

In cazul in care te-ai gandit sa-i faci un asemenea cadou inseamna ca iti place sa iesi in evidenta prin originalitate si inventivitate. Fie ca in rau, fie ca in bine, un lucru este sigur: iti place sa uimesti. Adori expresia de placere si confuzie de pe chipul celui pe care vrei sa-l impresionezi. In ceea ce priveste relatia ta, esti dispusa sa accepti multe. Mai putin plictiseala si obisnuinta...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Indeplinirea unei dorinte (minge de fotbal, schiuri daca ii place sa schieze, bilete la meciul cu echipa sa de fotbal preferata, etc.) - Relatia voastra sta sub semnul ludicului si al iubirii adevarate. Pentru ca iubesti, tu esti dispusa sa faci aproape orice pentru El si relatia voastra. Esti capabila sa te sacrifici pentru cel in care crezi cu adevarat. Probabil ca el apreciaza intentiile tale, insa ai grija sa nu-l sufoci cu atata grija si atentie. Ca sa-i arati afectiunea, nu este necesar intotdeauna sa uiti de visurile tale in favoarea visurilor lui.

Despre persoanele care daruiesc accesorii partenerului (ceasuri, brelocuri, ace de cravata, etc) psihologii spun ca sunt persoane pentru care detaliul face intr-adevar o diferenta mare. Se concentreaza mult pe amanunte, poate prea mult, caci incercand sa prinda semnificatia lucrurilor neimportante, tind sa sara tocmai peste lucrurile importante.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri