Nu-i asa ca te bucuri gandindu-te cat de mult o sa se bucure la primirea cadoului de la tine? Probabil ca ai inceput deja colindatul magazinelor si te-ai oprit asupra unuia. Si probabil ca nu a fost deloc usor. Dintre sutele de posibilitati, a trebuit sa ramana numai una. Numai un cadou... unul care sa se plieze gusturilor si preferintelor sale, unul in conformitate cu felul sau de a fi, unul care sa se potriveasca cel mai bine felului sau de a fi. Alegerea iti apartine insa in mod exlusiv, iar acesta poate spune multe nu doar despre el si personalitatea sa, ci si despre tine si despre relatia pe care o ai cu partenerul de viata.

Ii oferi o carte de autorul sau preferat sau un CD cu muzica de colectie stiind ca nimic nu-i va produce o bucurie la fel de mare. Daca ai optat pentru un asemenea cadou inseamna ca stii ca este o personalitate sofisticata care pune mare pret pe lucrurile de valoare. Mai mult ca sigur ca are un intelect rafinat sau ca este o persoana linistita si rezervata careia ii plac lucrurile clasice si simple. Pentru el, trairile interiore intense sunt aerul pe care trebuie sa-l respire ca sa existe.

Cadourile hand-made denota o fire romantica, puternic emotionala si atasata de trecut, un spirit inventiv si artistic, in timp ce cadourile surpriza tradeaza o fire deschisa, optimista, joviala, insa usor extravaganta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri