28 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Ziua ta de nastere te poate ajuta sa descoperi care este flacara inimii tale, oferindu-ti perspective inedite asupra existentei tale:

Daca te-ai nascut miercuri – Flacara inimii tale este Flacara Transformarii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Transformarii. Este una din flacarile care te fac sa iti doresti sa evoluezi in permanenta, sa nu ramai prizonier al statu-quo-ului si sa iti doresti sa aduci imbunatatiri ale lumii in care in care traiesti. Aceasta busola spirituala te ghideaza pe un drum interesant in viata, un drum incarcat cu prefaceri, transformari, evolutii. Transformarea este calea cea mai sigura de a te asigura ca te afli pe drumul cel bun in viata.

Daca te-ai nascut joi – Flacara inimii tale este Flacara Soarelui

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Soarelui. Este o flacara care se distinge de celelalte prin stralucire si vibratie, ajutandu-te sa ai o vibratie inalta chiar si in cele mai dificile si grele situatii. Aceasta busola spirituala are o influenta semnificativa asupra ta. Ea se asigura ca impactul pe care il ai asupra celor din jur este unul puternic. Te faci cu usurinta remarcata si cei care te intalnesc raman adesea sub impactul intalnirii cu tine. Esti perceputa drept o persoana speciala, ce luminezi drumul celorlalti prin cunostintele, forta interioara si viziunile pe care le detii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Daca te-ai nascut vineri – Flacara inimii tale este Flacara Furtunii

Felicitari! Busola inimii tale este reprezentata de Flacara Furtunii. Este o flacara cu o energie ambivalanta si de aceea trebuie gestionata cu atentie. Ea poate scoate la suprafata atat calitatile tale, cat si defectele, ea iti poate face drumul lin in viata sau, din contra, il poate presara cu obstacole. Dupa ce se calmeaza insa, furtuna poate aduce cu ea o liniste incredibila, un sentiment de pace inegalabil. Invata sa iti gestionezi propriile furtuni interioare si vei avea o viata frumoasa, presarata cu evenimente benefice.

Foto Int: lumina, energie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri