Orice Craciun memorabil are la baza o poveste, ce prinde viata prin decoruri spectaculoase, retete culinare atent pregatite, muzica si cantece de Craciun.

Creaza-ti propria poveste de Craciun si fa-ti amintiri de neuitat la Howard Johnson XMAS Party 2014, unde distractia si socializarea vor veni de la sine.

Cu meniuri personalizate, muzica live si momente de dans, Howard Johnson ofera invitatilor sai concepte diverse - Cocktail, Bufet sau Cina festiva - prin care isi pot alege modul de amenajare al salii, tipurile de preparate (bufet cald, bufet rece, bar de salate, platouri traditionale) deserturile si muzica(concerte sau colinde de Craciun).

Fie ca va doriti o petrecere de Craciun eleganta cu cina festiva, un meniu variat, stil bufet sau, fie ca, optati pentru o petrecere mai sofisticata, stil Cocktail, veti avea la dispozitie toate elementele pentru a va crea decorul perfect pentru povestea de Craciun. Bineinteles, nu vor lipsi bradul de Craciun si decoratiunile specifice.

Pentru o oferta personalizata va stam la dispozitie la adresa de mail sales@hojoplaza.ro sau la numarul de telefon 021.201.50.00.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri