15 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Un barbat isi exprima regretul cu privire la durerile pe care le-a provocat sotiei sale si si-ar dori sa poata sa dea timpul inapoi… Dar…

5. Imi doresc sa fi avut mai multa rabdare cu tine

Tu, de multe ori te-ai purtat cu atat de multa rabdare fata de imaturitatea mea, te-ai luptat cu toate motivele mele emotionale. Mi-as fi dorit sa fiu acolo cu tine, in aceeasi maniera. Mi-as fi dorit sa fiu rabdator cu tine. Jur ca am sa fiu mult mai rabdator si sa ascult fiecare cuvant pe care mi-l vei adresa in fiecare zi cat vom fi impreuna.

6. Imi doresc sa fi ales sa te iubesc in fiecare zi, in fiecare minut

La inceput, cand ne-am casatorit, eram confuz si am crezut ca iubirea este doar o senzatie. Si au fost vremuri cand nu m-am mai simtit de parca as fi fost indragostit.

Pe masura ce am imbatranit si m-am mai maturizat, mi-am dat seama ca dragostea nu este un sentiment, ci o decizie. Imi doresc sa fi decis sa te iubesc tot timpul, chiar si in momentele cand poate nu am simtit-o. Mi-as fi dorit sa te iubesc peste momentele de furie, dorinta si gelozie. Imi doresc sa imi fi dat seama mai devreme si sa fi ales sa te iubesc in fiecare secunda si nu doar atunci cand as fi simtit iubirea.
Nu am sa mai repet aceasta greseala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

7. Mi-as fi dorit sa fi fost un "barbat adevarat"

Eram inca un pusti cand te-am intalnit si mai apoi, de foarte multe ori pe parcursul relatiei noastre. Si inca mai sunt. Nu stiam ce inseamna sa fii un "barbat adevarat"; am facut doar ceea ce am crezut ca poate face un barbat adevarat.

Imi doresc sa fi decis sa cresc si sa ma maturizez, ca sa imi pot asuma responsabilitati si sa iau relatia asta cu adevarat in serios. Mi-as fi dorit sa nu te fi impins niciodata, sa nu te fi inselat niciodata, mi-as dori sa nu fi fost un dobitoc gelos si imi doresc ca de aici incolo sa te iubesc fiecare minut al vietii noastre impreuna. Am gresit in atatea feluri incat este un miracol ca mai suntem inca impreuna.

Si, in loc sa iti ofer doar cuvinte, vreau sa iti multumesc prin actiuni. Pentru cate zile mai avem de stat impreuna pe acest pamant, o sa fac tot ce imi sta in putere sa te iubesc asa cum tu m-ai iubit pe mine.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Nu te merit si ar fi trebuit sa pleci, dar esti inca aici.
Multumesc lui Dumnezeu. Am terminat cu perioada imaturitatii.

Vreau sa fiu un barbat demn de iubirea ta.

  • O scrisoare cu adevarat scrisa de un barbat, via Goodmenproject.com - o platforma dedicata baerbatilor care vor sa fie mai buni!

Iti recomandam si:

Scrisoare deschisa catre fosta mea sotie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri