Iata o perspectiva a unui fost sot, despre care nu auzim prea des! "A fost o onoare sa te am pentru 20 de ani. Va fi un privilegiu sa iti fiu prieten apropiat pana la sfarsitul vietii."

Astazi, casatoria noastra de 20 de ani s-a sfarsit la Tribunal

Ca sa fiu sincer, a fost un moment suprarealist. Cand am luat aceasta decizie, cu luni in urma, m-am simtit de parca lumea s-a sfarsit. De-adevaratelea, mi-a fost frica de felul cum va arata viata mea fara tine. Dar acum, imi pare ca voi supravietui… Am citit odata un proverb german care spunea „Frica il face pe lup sa fie mai mare decat este lupul de fapt”. Si chiar mi-a fost frica de viata mea fara tine. Ai fost singura persoana care in mod constant mi-a fost alaturi pana acum. De fapt, mi-ai fost alaturi mai mult decat orice alta persoana din viata mea. Esti vocea din capul meu. Iti datorez atat de mult pentru ultimii 20 de ani… Asa incat m-am gandit sa iti fac cunoscute cateva lucruri inainte, in aceasta prima a zi a noii noastre relatii.

Shutterstock.com; barbat trist, barbat

Stiu ca e ciudat sa iti scriu intr-o astfel de zi, dar viata fuge si pur si simplu nu este timp sa lasi cuvinte nespuse. Asa incat, ingaduie-mi sa iti impartasesc cateva din gandurile si sentimentele pe care le am azi…

Meriti un premiu fiindca ai rezistat 20 de ani cu un om ca mine.

Stim amandoi ca nu sunt o persoana usor de iubit. Nu dorm prea mult, fac glume in orice situatie si mereu „te-ai fi putut baza” pe mine pentru felul rau in care m-am purtat. Am dus purtarea mea mult mai departe decat as fi putut sa o duc, in toti acesti ani impreuna. Aceasta este problema cu a fi casatorita cu o persoana care isi urmeaza visurile. Te lasi purtata in aventuri pentru care nu ai semnat. Foarte tarziu mi-am dat seama ca multe dintre visurile mele, pentru tine deveneau un cosmar. Pe mine, pasiunile m-au insufletit mereu. Iar inima mea asta simte ca mereu trebuie sa descopar mereu noi si noi lucruri si planuri marete.

In multe feluri, viata mea este precum o camera plina cu dinamita… si stau in camera aia si ma joc cu chibriturile, mult prea des. Dar tu… ai fost mereu gata, cu sarmul tau si cu manierele tale deosebite sa corectezi natura mea necioplita si sa ma urmezi intr-o noua aventura. Acum imi dau seama ca, desi am avut succes, acest succes a rapit ceva din cei pe care i-am iubit. Si de aceea regret cu adevarat.

In mod statistic a fost o decizie buna

Stim amandoi ca 50% dintre casatorii sfarsesc in divort… dar celelalte 50% odata cu MOARTEA! Asa incat am scapat de situatia asta. :)

Ai fost o mama minunata

Dragostea si caldura pe care ai oferit-o copiilor nostri este probabil, cel mai frumos lucru in legatura cu tine. Nu vei sti niciodata cu adevarat cat de mult ti-am studiat exemplul in timpul cat i-am crescut pe copiii nostri. Tu cumva, respiri iubire si ei o absorb.

Foto homepage: Shutterstock.com; divort


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri