7 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 15 share-uri

'Visul este precum o usa ascunsa catre cele mai profunde si secrete cotloane ale sufletului, deschizandu-se in acea noapte cosmica care era psihicul, inaintea unei constiinte egotice si care va ramane spirit indiferent de cat de mult s-ar extinde mintea egotica.' – Carl Jung

8. Vehiculele in vis – A oferi sau a primi experienta

Daca visam vehicule, aceastea simbolizeaza unelte de intelegere a evenimentelor pe care le experimentam in viata de zi cu zi. Cat de mult control avem asupra evenimentelor? Cat de mult control avem asupra durumului vietii, pe care intalnim diverse obstacole.

Marimea si tipul vehicolului indica diverse mesaje. De exemplu, un vehicul mare simbolizeaza mediul care faciliteaza experimentarea unor experiente, senzatii – cum ar fi cadrul companiei unde lucrezi sau biserica. O ambulanta poate sa semnifice nevoia de vindecare si de salvare si o maisna a politiei nevoia de mai multa disciplina.

8. Bebelusul in vis – Ceva nou

Sa visezi un bebelus simbolizeaza o noua idee sau o situatie din viata de zi cu zi care faciliteaza evolutia cu privire la diverse aspecte ale constiintei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

10. Moartea in vis – Schimbare

In limbajul mintii, moartea simbolizeaza de obicei trecerea de la o stare a fiintarii la o alta. Chiar daca majoritatea ar putea percepe moartea in vis ca pe ceva inspaimantator sau negativ, de obicei astfel de vise sunt corelate cu schimbari dramatice sau tranzitii care se petrec in viata visatorului.

11. Animale – Obiceiurile visatorului

Considerand faptul ca functionarea animalelor este bazata mai mutl pe instincte, prezenta animalelor in viata noastra sunt o reprezentare a obiceiurilor visatorului. Sa visezi animale poate fi de ajutor pentru a gasi intelesuri patternurilor tale de zi cu zi dar si cu privire la cele mai ascunse dorinte ale tale. Tipul animalului este din nou foarte important, ce face si habitatul sau, toate aceste aspcte pot influenta mesajul care este comunicat de catre mintea inconstienta.

12. Caderea in vis – Intoarcerea la starea de control/ Trezirea la Constiinta

In general, daca visezi ca te afli in cadere, in timpul visului tau, aceasta simbolizeaza intoarcerea la starea de constiinta. De cele mai multe ori, in timpul caderii, visatorul nu ajunge sa atinga un final ci se va trezi inainte sa ajunga „jos”. Exista si o alta interpretare a caderii in vis – aceea ca in viata de zi cu zi nu ne-am simti in deplin control asupra unei situatii sau ne este frica sa renuntam la ceva.


Iti recomandam si: Scrisoarea incredibila a lui Carl Jung catre James Joyce

Psihologia viselor: Secretul din spatele usilor inchise

Despre vise: cele mai pregnante simboluri onirice

10 semne: Incredibila intalnire a Sufletelor Flacari gemene!



Un articol inspirat de site-ul The MInd Unleashed


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri