Ca sa te misti in concordanta cu energia cosmica, este bine sa iti planifici activitatile in functie de numarul cosmic personal al fiecarei zile, sustin astrologii.

Cum afli numarul zilei, trebuie sa aduni numerele care definesc data ta de nastere si numerele care compun ziua in care te afli. Sa luam spre exemplu, o posibila data de nastere, ziua de 4.06.1974 iar astazi este 16.09.2014.

Tot ce trebuie sa faci este sa aduni toate aceste numere pentru a obtine Numarul cosmic personal al zilei de azi:

4+6+1+9+7+4+1+6+9+2+0+1+4= 54 = 5+4 = 9

Astfel, numarul cosmic personal al zilei, pentru o persoana nascuta in data de 4.06.1974 este 9, ceea ce inseamna ca aceasta zi este ideala pentru meditatie si relaxare.

Foto: Shutterstock.com; univers, calendar, cer

Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale

Numarul zilei 1 – O zi ideala pentru a incepe proicte, pentru a initia noi lucruri, pentru a face propuneri si in general, pentru orice start.


Numarul zilei 2
– O zi ideala pentru a gasi un partener, pentru a simti iubirea si romantismul, pentru sentimente calde si pentru manifestarea afectiunii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Numarul zilei 3 – O zi ideala pentru evenimente importante, pentru a te promova in orice fel. Este o zi buna pentru intalniri cu oameni noi.

Numarul zilei 4 – Este o zi buna pentru rezolvarea unor chestiuni personale, cum ar fi sanatatea, curatenia, lucrul la proiecte personale.

Numarul zilei 5 – Este o zi minunata pentru calatorii, aventura, demersuri de natura atletica.

Numarul zilei 6 – O zi ideala pentru a petrece timp in familie, pentru a comunica cu apropiatii. Este o zi cand poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

Foto homepage: Shutterstock.com; calendar, rasarit, cer, nori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri