10 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Cei care se autoinvinovatesc sunt ingamfati pentru ca se cred "atat de perfecti" incat nu ar trebui sa greseasca :). Compatimirea exagerata a altora produce autocompatimire, iar un om care isi plange de mila este perceput ca un factor agresiv de catre ceilalti. Descopera care sunt cele 3 cauze energetice majore ce conduc catre instalarea starilor depresive.

Teama ca vom fi considerati lipsiti de inima ne indeamna adeseori sa ne complicam inutil viata. Nu este normal sa ne insusim suferintele celorlati. Imi aduc aminte de isteria provocata acum un an cand un baietel a fost omorat de caini. Pe toate canalele media vedeai oameni plangand si manifestandu-se exagerat, de parca ar fi trait cu adevarat durerea familiei baietelului. Acele reactii erau nevrotice si false! Eticheta sociala pretinde ca anumite evenimente sa fie insotite de emotii specifice. Daca nu te manifesti zgomotos, inseamna ca esti lipsit de inima, ar crede unii....nimic mai fals!

Focusati-va pe solutii, mai putin pe emotii. Uneori, emotiile amplificate artificial distrug orice sansa de rezolvare.
 

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri