9 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 152 share-uri

Super citate care iti vor schimba radical modul in care gandesti!

Marc si Angel Chernoff sunt autorii cartii “1,000 Little Things Happy, Successful People Do Differently“ disponibila online si pe amazon.com, dar au devenit faimosi mai ales datorita blogului lor de dezvoltare personala. Pe Marc and Angel Hack Life, cei doi impartasesc sfaturi inspirationale si practice despre viata, dorindu-si sa ii inspire pe altii in a-si trai viata la potentialul lor maxim.

Intr-un articol publicat pe blogul www.marcandangel.com cei doi ne arunca o provocare sunt forma a 60 de citate incitante adunate de pe site-ul Everyday Life Lessons, dar si din arhiva blogului lor. Este unul dintre cele mai apreciate, sharuite si comentate postari de pe blogul lor. Ne-am oprit asupra a 20 din aceste citate si vi le impartasim si voua, convinsi ca va vor schimba modul in care ganditi:

Marc & Angel Chernoff: 20 de citate care iti vor schimba modul in care gandesti

Foto: Schimbare gandire, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

1. Nu poti schimba ceea ce refuzi sa confrunti.

2. Cateodata lucrurile bune se destrama pentru ca lucruri si mai bune sa se adune laolalta.

3. A-ti face o suta de prieteni nu este un miracol. Miracolul este sa iti faci un singur prieten care sa-ti stea alaturi atunci cand sute sunt impotriva ta.

4. A renunta nu inseamna intotdeauna ca esti slab. Cateodata inseamna ca esti suficient de puternic si suficient de destept incat sa lasi sa plece si sa mergi mai departe.

5. Nu spune ca nu ai suficient timp. Ai exact numarul de ore pe zi pe care l-au avut Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, Albert Einstein etc.

6. Viata este 10% ceea ce ti se intampla si 90% felul in care reactionezi la ceea ce ti se intampla.

7. Prea multi oameni cumpara lucruri de care nu au nevoie cu bani pe care nu ii au pentru a impresiona oameni pe care nu ii stiu.

Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

8. A face o persoana sa zambeasca poate schimba lumea – poate nu lumea intreaga, dar lumea acelei persoane da.

9. A spune ceva urat nu te face pe tine sa fii mai frumos.

10. Cel mai dureros lucru este sa te pierzi pe tine in procesul de a iubi pe cineva prea mult si sa uiti cat de special esti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri