7 adevaruri extraordinar de simple, dar care va vor da de gandit!

Aceste adevaruri simple ale vietii circula de ceva timp pe internet sub diverse forme, fara a li se cunoaste insa autorul. Esti de acord cu ele?

7 reguli de aur in viata

1. Nu lasa pe nimeni sa devina o prioritate in viata ta cand tu esti doar o optiune in viata lui… Relatiile functioneaza cel mai bine cand exista un echilibru.

2. Nu te justifica niciodata in fata nimanui. Persoana care te place nu are nevoie de acest lucru, iar persoana care nu te place nu te va crede oricum…

3. Daca tot spui ca esti ocupat, atunci nu esti niciodata liber.
Daca tot spui ca nu ai timp, atunci nu vei avea niciodata timp.
Daca tot spui ca vei face un lucru maine, atunci maine-le tau nu va veni niciodata.

4. Cand ne trezim dimineata, avem doua alegeri simple: Sa ne culcam la loc si sa visam sau sa ne trezim si sa alergam dupa lucrurile din vis… Alegerea este a ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

5. Ii facem sa planga pe cei care tin la noi si plangem pentru cei care nu au tinut niciodata la noi. Acesta este adevarul vietii. Este ciudat, dar adevarat. Odata ce ai realizat acest lucru, poti sa il si schimbi.

6. Nu face promisiuni cand esti vesel. Nu raspunde cand esti trist. Nu lua decizii cand esti manios. Gandeste-te de doua ori, actioneaza de doua ori. (cu alte cuvinte: Gandeste-te de doua ori inainte de a actiona, dar nu te gandi prea mult)

7. Timpul este ca un rau. Nu poti atinge aceeasi apa de doua ori, deoarece apa care a trecut nu va mai trece niciodata. Bucura-te de orice moment al vietii.

Foto: Citat MARK TWAIN via Shutterstock

Foto homepage: Adevar, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri