de Alina Albert, expert Garbo
Autor Revista Normal despre paranormal
Psihologie: 11 Semne că ești cel mai mare dușman al tău

Mi-e frica! Intotdeauna ma incearca un sentiment de frica. Toate gandurile mele sunt de genul: “aoleu, daca raman fara job? Daca fiica mea pica examenul? Ce sa fac?!" Am alocat spatii largi subiectului "frica". Nu o iau de la capat. Psihologii te invata sa-ti infrunti fricile. Usor in teorie, complicat de pus in practica. Eu am alta abordare, diferita de cele regasite in psihologia clasica. Astazi va dau cateva sugestii pentru a demonta o matrice mentala construita pe frica. Ce trebuie sa stii:
Cum sa demontezi o matrice mentala construita pe frica
Foto: Stop frica, Shutterstock
IMUNIS Dragons lansează OncoPaddle, iar antrenamentele pot fi...

1. Frica este umana, face parte din viata si este in regula sa-ti fie frica uneori. E problematic atunci cand fricile iti polarizeaza gandurile, devenind obsesii.
2. In mintea ta, singurul ganditor esti tu. TU ESTI CREATORUL GANDURILOR CARE ALIMENTEAZA FRICA! Pentru a contrabalansa fricile, ai nevoie sa-ti asculti gandurile... sa fii atent/a la ele
Ca atare, cand mintea ta genereaza un gand fricos, trebuie sa genereze imediat si antidotul.
De exemplu: "Mi-e frica, as putea sa-mi pierd jobul"
ANTIDOTUL: "Posibil, dar daca as gasi un job mai bun!?"/"jobul este doar o etapa in viata mea, poate fi oricand schimbat"/ "ma voi descurca, dar inca nu sunt in acea situatie, deci nu are sens sa-mi pierd energia inutil, ma voi gandi atunci la solutii"
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?