14 August 2014 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Expertul Garbo iti ofera cateva sugestii pentru a demonta o matrice mentala construita pe frica si te invata cum iti poti invinge fricile!

3. Construieste un cartonas cu semnul stop sau interzis. Coloreaza-l cu mana ta si scrie deasupra "Frici". Mesajul este "stop frici".

Dormi cu el sub perna si priveste-l in fiecare seara, inainte de culcare.

Totul trebuie sa decurga natural, nimic fortat. Este suficient sa-l privesti in timp ce iti aranjezi perna, adica natural. Fara incercarea ridicola de a te concentra pe el :).
 

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri