7 trasaturi ale SOTIEI IDEALE in viziunea unui barbat

12:08, 19 August 2014 publicat în Lifestyle52 share-uri

Un barbat a scris despre caracteristicile “sotiei ideale”, sau ce caracteristici ar trebui sa indeplineasca femeia pe care el ar lua-o de nevasta. Am apreciat modul sau onest si bazat pe valori bine definite, dar mai apoi, gandindu-ne putin, ne-am dat seama ca acestea ar trebui sa fie trasaturi definitorii ale oricarui partener de viata. Ca, acestea sunt valabile atat in cazul unei sotii ideale, cat si in cazul unui sot idel, daca schimbam genul in conversatie.

Iata care sunt cele 7 trasaturi ale unei sotii ideale, in perspectiva masculina:

1. Ai incredere in ea

Increderea este un aspect crucial in cadrul oricarei relatii si capata o importanta aparte atunci cand este vorba despre persoane ce impartasesc o legatura amoroasa. Increderea este in acelasi timp fragila… O castigi cu greu si foarte usor o poti pierde. Trebuie sa simti din tot sufletul si cu toate celulele ca poti avea incredere intr-o persoana.

Foto: Shutterstock.com; cuplu, sot, sotie, castaorie

Citeste si:
Iubirea în psihologie: Cele 3 'unghiuri' ale iubirii
Iubirea în psihologie: Cele 3...

2. Aceasta femeie este o forta pozitiva in viata ta

Exista persoane in viata ta care te vor critica, te vor sustine in orice clipa. Te vor ajuta sa inveti. Exista si persoane care iti arata numai defectele, care iti vorbesc pe un ton negativ, fara sa pese ca te-ar putea rani. O astfel de persoana nu trebuie sa fie, in nici un caz, sotia ta!

3. Crede in tine si te motiveaza sa crezi la randul tau in tine

Lasand emotiile la o parte, femeia pe care ar trebui sa o iei de nevasta este aceea care adauga continut in viata ta si nu cea care iti ia. Este acea femeie alaturi de care viata ta este mult mai buna si un iti poti inchipui cum ar fi fara ea. Trebuie foarte multa siceritate pentru a recunoaste daca iti este mai bine sau mai rau alaturi de o persoana. Daca raspunsul este pozitiv, atunci este EA!

Citeste si:
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta
7 modalități de a lua...

Foto homepage: Shutterstock.com; casatorie, cuplu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri