Exista 6 legi metafizice ale Prosperitatii. Sunt principii inviolabile care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa.

3. Legea metafizica a dezvoltarii continue

Legea metafizica a dezvoltarii continue iti arata ca nu poti sa ai succes in viata daca nu evoluezi din punct de vedere mental. Este vorba despre faptul ca „omul, cat traieste invata”.

Trebuie sa cautam mereu sa evoluam, sa ne imbunatatim cunostintele. Trebuie sa accedem mereu catre „a fi mai buni”. Iata de ce trebuie sa fim deschisi la a invata, la a afla tot timpul noi si noi lucruri, care ne ajuta sa evoluam atat spiritual, mental, cat si emotional. Procesul invatarii trebuie sa fie perpetuu, trebuie sa accepta cu umiliinta ca putem invata de la oricine, de la un copil sau chiar si de la un animal. Deschide-ti perceptiile si evolueaza!

Foto: Shutterstock.com; om, univers, fiinta umana

4. Legea metafizica a propriului drum

Legea metafizica a propriului drum ne arata ca suntem fericiti si impliniti atunci cand ne urmam calea, atunci cand lucram in domeniile care ne reprezinta, atunci cand facem ceea ce ne place. Trebuie sa fim capabili sa ne exprimam individualitatea si creativitatea sau… vom deveni doar niste roboti nefericiti care executa ceea ce „ar trebui” si nu ceea ce simt ca trebuie sa faca. Daca simti ca alegerile tale au fost controlate de catre altii sau de catre circumstanele din viata ta, atunci te vei gasi intr-o stare de nefericire constanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

In viata ta personala este foarte important sa simti ca ai controlul. Adolescentilor nu le place sa fie controlati de catre parinti, in cupluri exista multa nefericire atunci cand unul dintre ei acapareaza viata celuilalt. Toata lumea isi doreste sa fie in controlul propriei vieti. Ca sa fim fericiti in viata, raspunsul la intrebarea „Cine imi controleaza viata?”, trebuie sa fie mereu „Eu”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri