29 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 251 share-uri

Unde mergem vara aceasta? Pe langa atractiile specifice, pescuitul si specialitatile gastronomice ale Deltei, iata care sunt si atractiile turistice din zona Maliuc – Delta Dunarii.

Delta Dunarii, un mixt de biovegetatie, hidrovegetatie si geovegetatie te incanta de la inceput cu momentele unice de relaxare si meditatie pe care ti le ofera. Un concediu reusit este unul care, pe langa voie buna si destindere, iti ofera si posibilitatea de a-ti programa din timp vizitele la diversele obiective turistice si sa marchezi momentele ca amintiri.

Este plina vara si chiar daca nu te-ai decis inca unde sa iti petreci concediul, Aqua Villa vine cu recomandari de petrecerea vacantei in Delta Dunarii. Pe langa atractiile specifice, pescuitul si specialitatile gastronomice ale Deltei, iata care sunt si atractiile turistice din zona Maliuc – Delta Dunarii.


ATRACTII TURISTICE IN ZONA MALIUC - DELTA DUNARII

Biserica Maliuc

Recent construita din donatiile enoriasilor din zona, Biserica Maliuc este situata pe malul bratului Sulina, fiind singura biserica ortodoxa din comuna Maliuc. In anul 2013, Sfintele Picturi de o frumusete rara au fost finalizate si sfiintite de catre episcopul Tulcii, Preasfintitul Parinte Visarion Baltat, eveniment care a adunat laolalta credinciosii si reprezentantii autoritatilor locale si centrale. Biserica din Maliuc poarta numele de Hramul Sfantului Ilie Tesviteanul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Lacul Fortuna si Lacul Baclanesti

Inconjurate de o bogata vegetatie, lacurile Fortuna si Baclanesti sunt unele dintre cele mai mari si cele mai vizitate de catre turistii care se afla pentru prima oara in Maliuc. Din barca cu care este transportat turistul, se pot contempla pelicanii, berzele sau egretele din Delta Dunarii. Lacurile Fortuna si Baclanesti ofera turistilor care le aleg drept atractie surprinderea unor momente din ecosistemul viu si natural al Deltei.

Manastirea Stipoc

Denumita si Schitul Sfantul Atanasie, Manastirea Stipoc este un lacas de cult situat in inima Deltei, iar drumul pana la destinatie se realizeaza pe apa, “… si Duhul lui Dumnezeu plutea deasupra apelor …”. Fiind singura manastire din Rezervatia Deltei Dunarii, este un punct prielnic pentru odihna, destindere si relaxare, dupa un traseu turistic indelungat, contempland minunatiile unice ale naturii.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Manastirea Stipoc este un lacas de cult de rit ortodox vechi, unde poti medita si reflecta linistit. Un loc lipsit de agitatia cotidiana care ofera enoriasului infometat de lungul drum al credintei posibilitatea de a servi o gustare in sala de mese a manastirii. Element de o insemnatate spirituala este miresma imbietoare a florilor din curte ce sunt atent ingrijite de catre calugarii manastirii. Un alt prilej minunat de a-ti reincarca bateriile pentru o noua zi de contemplat si de vizitat Delta Dunarii este si apa rece si pura din fantana manastirii.

„Copil fiind, adoram sa descoper si sa ma bucur de frumusetile Deltei Dunarii, sa admir peisajele si sa surprind ecosistemul in adevarata sa splendoare. In continuare, le ofer persoanelor interesate sa viziteze Delta Dunarii sfaturi si recomandari de vacanta”, declara Cornel Crivtulencu, administratorul pensiunii.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii


Informatii si foto oferite de Aqua Villa

Foto homepage: Delta Dunarii, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri