Pietrele semipretioase sunt din vechi timpuri cunoscute pentru valoarea lor magica. Ele sunt o expresie a frumusetii naturii si in acelasi timp reprezinta conexiunea noastra cu fortele universale. Piatra care te atrage mai mult in acest moment, vorbeste despre viata ta si nevoile tale de acum.

3. Jasper

Foto: Shutterstock.com; Jasper; piatra semipretioasa

Este timpul sa readuci umorul si fericirea in viata ta! Daca te-a atras aceasta piatra, exista o voce in interiorul tau care iti striga „hai sa ne jucam din nou!”.

Poate ca te-ai simtit cam fara energie in ultima perioada, poate ca au fost ganduri negre care nu ti-au dat pace. Ti-ai facut prea multe griji si ai lasat temereile sa se instaleze, dar aceasta piatra ne reaminteste mereu ca suntem fiinte spirituale cu o experienta fizica si este bine sa ne bucuram de fiecare clipa traita.

Chiar si cea mai rea situatie poate fi luminata de umor. Buna-dispozitie leaga prieteni si familii – nu o mai lasa sa te paraseasca niciodata. Poate ai nevoie de o piatra de jasper ca sa iti amintesti acest lucru mereu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri