7 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 71 share-uri

In 1951, pe cand avea doar 14 ani, Billy Meier a scris Regulile de baza ale Omului, un set de 49 de reguli despre care Billy sustinea ca i-au fost 'facute cunoscute' de catre civilizatiile plejarene. Respectand aceste reguli, extraordinare in esenta lor, am fi cu totii fiinte umane mai bune, lumea ar fi un loc mai bun de trait si de iubit!
6. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se concentreze nu asupra evitarii problemelor si a conflictelor, ci asupra cautarii de solutii pentru ele si asupra depasirii lor.

7. Fiecare fiinta umana ar trebui sa cultive intotdeauna o relatie buna, deschisa, iubitoare, pasnica, armonioasa si degajata cu toate fiintele umane, chiar daca acestea sunt ostile fata de el. Ca regula, ura nu ii face rau celeilalte persoane, ci chiar persoanei care uraste.

8. Fiecare fiinta umana trebuie sa arate fata de ea insasi prietenia si iubirea care ii sunt necesare si trebuie sa se simta in siguranta si protejata in interiorul sau. De asemenea, trebuie sa fie sincera fata de ea insasi intr-o astfel de maniera incat sa poata sa isi inteleaga propriile ganduri, sentimente, emotii, actiuni si opinii etc.

9. Fiecare fiinta umana ar trebui sa se vada si sa se cunoasca pe ea insasi asa cum este. Prin urmare, ar trebui sa nu se gandeasca la persoana sa ca la o lume perfecta deoarece acest lucru nu este posibil. Fiecare trebuie sa invete. In consecinta, este expus greselilor si imperfectiunii. Asadar, nu este posibil ca totul sa fie clar in interiorul fiintei umane, nu este posibil ca totul sa fie bine si corect sau ca ea sa fie mai buna decat celelalte fiinte umane.

10. Fiecare fiinta umana ar trebuie sa fie complet constienta ca intre fiintele umane exista diferente la nivelul constiintei. In consecinta, nimeni nu poate fie egal altcuiva in inteligenta. Insa acest lucru nu da dreptul nimanui sa vada celelalte fiinte umane drept “oarbe” sau sa le clasifice ca fiind fiinte aflate la un nivel inferior.

Foto int: Fiinta umana, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri