Gusta putin din intelepciunea ayurvedica a dragostei si citeste acest articol! Bu doar ca iti va schimba perspectivele asupra dragostei, dar la finele lui vei gasi ca esti mai bogata spiritual.

Gusta putin din intelepciunea ayurvedica a dragostei si citeste acest articol care circula prin intermediul mailului si al internetului. Nu doar ca iti va schimba perspectivele asupra dragostei, dar la finele lui vei gasi ca esti mai bogata spiritual.

INTELEPCIUNEA AYURVEDICA A DRAGOSTEI: 5 ADEVARURI DESPRE DRAGOSTE

articol via www.ayurvedicwisdom.com

1. Cel care este plin de dragoste este cel care este intotdeauna fericit

Teorie:

Cand ai in mod constant dragoste pentru toata lumea, nu o sa acumulezi in interiorul tau niciun fel de negativitate. Dragostea ta neegoista te va face sa ai doar ganduri pozitive si astfel te vei afla intr-o stare de fericire constanta.

Foto: Casatorie indiana, dragoste via Shutterstock

Aplicare:

Incepe-ti ziua gandindu-te la toti oamenii cu care vii in contact. Apoi asigura-te ca ai in minte si gandul ca ai dragoste pentru toti dintre ei. Acest gand te va ajuta de-a lungul zilei. Vei constata ca ii poti accepta pe ceilalti asa cum sunt si ai pentru ei numai ganduri de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

2. Dragostea pentru divinitate te va face sa invingi toate situatiile dificile

Teorie:

Dragostea ta pentru Dumnezeu te va face sa experimentezi prezenta sa in tot ceea ce faci. Acolo unde este dragoste nu este niciodata un moment de singuratate. Prin urmare, vei fi capabil sa mergi inainte cu curaj in toate provocarile pe care ti le aduce viata.

Aplicare:

Gandeste-te la o situatie in care te-ai aflat si ti-a fost foarte greu. Acum gandeste ca Dumnezeu este cu tine ca sa te ajute in aceasta situatie. Cand crezi acest lucru, vei descoperi ca ai curajul de a accepta si de a infrunta situatia. Apoi, vei actiona si vei aduce o schimbare in aceasta situatie.

3. Singura modalitate de a-i schimba pe ceilalti este de a te purta cu ei cu dragoste


Teorie:

Cand ai dragoste pentru ceilalti, le vei dori numai bine. Dorinta ta de a-i schimba va fi atunci pentru binele lor si nu pentru propriul egoism. Ceilalti vor raspunde atunci rapid iubirii tale neegoiste si ii vei gasi schimbandu-se.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Aplicare:

Gandeste-te la o persoana pe care vrei sa o schimbi intr-o anumita privinta. Inainte de a te gandi sa schimbi persoana respectiva, lasa ca in mintea ta sa fie multa dragoste pentru acea persoana. De asemenea, asigura-te ca schimbarea pe care o vrei la cealalta persoana este pentru binele sau si nu pentru un motiv egoist de-al tau.

Foto homepage: Ayurveda, zen via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri