7 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 71 share-uri

In 1951, pe cand avea doar 14 ani, Billy Meier a scris Regulile de baza ale Omului, un set de 49 de reguli despre care Billy sustinea ca i-au fost 'facute cunoscute' de catre civilizatiile plejarene. Respectand aceste reguli, extraordinare in esenta lor, am fi cu totii fiinte umane mai bune, lumea ar fi un loc mai bun de trait si de iubit!

11. Fiecare fiinta umana trebuie sa traiasca intotdeauna in prezent, insa trebuie sa priveasca si inspre viitor si sa-i pese de formarea lui, avand totodata in vedere trecutul si invatand din el pentru a atinge succesul, realizarea si progresul.

12. Fiecare fiinta umana are nevoie de odihna si de pace. In consecinta, orice fiinta umana are nevoie de orele sale de liniste si nu trebuie sa fie in mod constant ocupata, nici atunci cand este singura, nici atunci cand este in compania semenilor sai, a familiei sau a comunitatii. Fiecare fiinta umana are nevoie de momente de repaus deoarece doar astfel este capabila sa se reculeaga si sa se refaca. In orice caz, timpul liber ar trebui sa fie intotdeauna in cantitatile potrivite si nu exagerate astfel incat sa nu devina o povara si o influenta suparatoare asupra gandurilor si sentimentelor cuiva, dar nici asupra semenilor sai.

13. Fiecare fiinta umana ar trebui sa dea atentie libertatii sale interne si externe si niciodata sa nu se lege de un lucru de care nu ar mai fi capabila sa se detaseze.

14. Fiecare fiinta umana ar trebui sa fie atenta sa nu inteleaga sau sa accepte drept “adevarul adevarat” sau “adevarata, reala cunoastere” orice doctrina de forma politica, filozofica, sectanta, laica, stiintifica, religioasa (sau alte forme de ideologii). Fiecare invatatura ar trebui sa fie examinata pana la ultimul detaliu. Doar in acest fel adevarul folositor va fi imbratisat si realitatea experimentata.

15. Fiecare fiinta umana trebuie sa isi contureze propria viata creand evenimente, astfel incat sa gaseasca in viata sa iubire, fericire, bucurie, pace, armonie, echilibru si libertate.

Noi am gasit initial aceste reguli pe www.theyfly.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri