6 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Oamenii puternici emotional stiu sigur ca au controlul deplin asupra propriei vieti. Oamenii puternici emotional imbratiseaza schimbarea. Oamenii puternici emotional merg mai descopera. Descopera care sunt cele 10 lucruri pe care le fac oamenii puternici emotional!

In urma cu ceva timp, revista Forbes publica un articol “13 lucruri pe care oamenii puternici emotional le evita” care a devenit repede viral in lumea internetului. Ca o replica la acest articol, Rachel Grussi a vrut ca de data aceasta sa puna accentul asupra LUCRURILOR pe care oamenii puternici emotional LE FAC. Ea a publicat pe www.gaiamtv.com un articol cu 18 obiceiuri ale oamenilor puternici emotional. Iata care sunt 10 dintre acestea:

By Rachel Grussi: 10 secrete ale Oamenilor Puternici Emotional

via ww.gaiamtv.com

1. Oamenii puternici emotional merg mai departe.

Circumstante dure? Timpuri grele? Probleme de neimaginat? Oamenii puternici emotional nu stau cu bratele incrucisate stand nefericiti si plangandu-si de mila. Ei continua sa mearga mai departe.

Foto: Femeie fericita, Shutterstock

2. Oamenii puternici emotional pastreaza controlul.

Oamenii puternici emotional nu lasa alte lucruri sa le ia puterea, indiferent ca este vorba de oameni sau situatii provocatoare. Ei stiu ca sunt singurii care au controlul deplin asupra propriei vieti.

3. Oamenii puternici emotional imbratiseaza schimbarea.

Schimbarea este o provocare pe care toti o acceptam, indiferent ca vrem sau nu. Totul depinde insa de felul in care lasam schimbarea sa ne afecteze. Oamenii puternici emotional inving schimbarea. In loc sa se lase coplesiti de ea, gasesc noi oportunitati in ea.

4. Oamenii puternici emotional raman fericiti.

Oamenii puternici emotional nu isi irosesc energia pe ceea ce nu pot avea sau schimba. In schimb, sunt ocupati cu ceea ce ii face fericiti. Cu siguranta nu isi pierd timpul plangandu-se sau facand din cuvintele lor negative o realitate.

5. Oamenii puternici emotional sunt o binecuvantare pentru altii.

Bunavointa, corectitudinea si faptul ca vorbesc atat pentru ei insisi, cat si in favoarea celorlalti sunt 3 lucruri pe care oamenii puternici emotional le apara cu propriile vieti. De asemenea, nu le este frica de ceea ce alti oameni vor gandi despre lucrurile acestea.

6. Oamenii puternici emotioanl sunt dispusi sa-si asume riscuri calculate.

Sa-ti traiesti viata fiindu-ti frica sa faci ceva sau sa traiesti intr-un bol de cristal nu inseamna sa traiesti deloc. Cu toate acestea, oamenii puternici emotional nu se arunca cu capul inainte in pericol. Masoara riscurile si beneficiile si apoi se decid.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri