Oameni cu un simt al umorului si al criticii acid si orientat nu numai asupra celor din jur, dar si asupra propriei persoane, grecii au pus mare pret pe capacitatea de corectare a trasaturilor caracteriale negative. Printr-o buna autocunoastere, spun grecii, defectele pot fi corijate. In acest sens, horoscopul grecesc, un horoscop putin cunoscut, insa putin obisnuit, denumit si Nekros (Zodiacul mortilor) are in vedere defectele principale ale zodiilor.

PEGAS (19 martie - 24 aprilie) -

Frumosul cal inaripat, fiul lui Poseidon si al Medusei, Pegas semnifica frumosul, eternul si artele, dar si lipsa de profunzime si inconsecventa. Persoanele aflate sub semnul calului cu aripi vor totul sau nimic, insa fara a da totul sau fara a se implica cu ceva. Au o tendinta innascuta spre superficialitate, spre lucrurile frumoase si efemere. Prea putin le pasa ca trec prin viata fara sa aiba un cuvant important de spus in istoria ei. Sunt usor imorali, imprastiati si indiferenti fata de ceea ce se petrece in jurul lor. Le place de asemenea sa-si imbete simturile, lasandu-se ghidati de placerea procurata de acestea.

CERBERUL (25 aprilie - 30 mai) - Cerber era cainele monstrus, cu 3 capete si multi serpi veninosi pe spatele sau care ii intampina pe cei care coborau in chinurile vesnice ale infernului si le refuza revenirea in lumea celor vii. Cerberul semnifica, inainte de toate, prudenta si atentia sustinuta. Nu exista cale de intoarcere cu acesti nativi. Au un grad de toleranta destul de ridicat, dar odata ce le-ai gresit sau le-ai lezat orgoliul, orice ai face, nu le mai poti intra in gratii. Daca i-ai jignit cu ceva, te poti considera inexistent pentru ei. Sunt taciturni, inchisi in lumea lor interioara, transanti si categorici, capabili sa se razbune cu o rautate inimaginabila chiar si pe cei care odata le-au intins o mana de ajutor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

SATIRUL (31 mai - 3 iulie) -In mitologia greaca, satirul era o divinitate rustica avand trup de om (acoperit de par), coarne si copite de tap. Satirul este simbolul desfranarii si al dezlantuirii instinctelor animalice. Distractiile lumesti si placerile senzuale ii conduc, incet si sigur, pe nativii acestui semn, pe aripile nestatorniciei si ale nesigurantei. Vesnic cautand exact ceea ce nu pot avea, orice incercare de a-i domestici sau de a-i inchide in cercul stabilitatii sau al sigurantei, reprezinta o sentinta la moarte pentru ei. Le place sa atate, sa enerveze oamenii, sa se amuze pe seama rabufnirilor semenilor doar pentru a-si demonstra cat sunt de manipulatori si sociabili.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri