Culoarea parului, indiciu relevant al personalitatii sau al perceptiei celorlalti asupra personalitatii?

Mai mult ca sigur ca parul nu tradeaza gradul de inteligenta sau de frumusete, insa o urma de adevar exista insa in toate acestea, sunt insa de parere o parte dintre psihologi, efectuand analogii diverse intre culoarea naturala a parului si personalitatea persoanei careia ii apartine.Culoarea parului nu ne reflecta cu adevarat felul noastru de a fi, ci doar modul in care ne percep cei din jur.

Psihologia parului brunet - Firul de par de culoare neagra a facut istorie de-a lungul timpului. Perceptiile asupra acestei nuante de par s-au schimbat si ele odata cu trecerea anilor. Cine nu stie ca regina Egiptului, consacrata in istorie pentru frumusetea si caracterul sau puternic, nu era deloc considerat si suverana a frumusetii? De ce? Parul blond si nu cel negru era considerat la acea vreme simbol al feminitatii si al eternului feminin. In schimb, femeilor cu parul negru li se acorda trasaturi de caracter precum inteligenta, un spirit competitiv foarte dezvoltat, incredere in sine si o sexualitate moderata. Parul negru, spun psihologii, este specific femeilor comunicative, practice, orientate spre rezultate concrete, cu o atitudine deschisa, usor previzibile, insa cu un temperament puternic. Parul negru denota totodata si seriozitate si perseverenta. Persoanele cu parul negru au asteptari realiste de la viata si iubesc lucrurile simple, neafectate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Profil de personalitate in parul saten -

Femeile cu parul saten sunt persoane carora le place sa se educe in permanenta, sa invete ceva nou si sa-si imbogateasca astfel intelectul. Acestea pun mare pret pe familie, pe moderatie, pe lucrurile neostentative si pe colaborarea armonioasa cu cei din jur.

Ce trasaturi de caracter ne dezvaluie parul blond? -Femeile cu parul blond sunt percepute indeosebi de catre persoanele de sex opus drept fiinte sensibile, foarte feminine, docile si blande, usor influentabile de catre persoanele din jur, nesigure pe ele, indecise si naïve, ambasadoare ale pacii si ale bunei intelegeri, incercand de cele mai multe ori sa evite conflicte si neintelegeri.

De asemenea, barbatii asociaza parul deschis la culoare cu o senzualitate debordanta. Asa sa fie? Adevarul se afla insa undeva la mijloc, spun oamenii de stiinta. Femeile cu parul blond sunt ambitioase, au un spirit mai liber, nu se lasa usor constranse de conventii, sunt simple si modeste, insa simt nevoia sa fie acceptate si admirate de cei din jur.
Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Temperamentul persoanelor cu parul roscat -

Cate auzite si neauzite nu au fost puse pe seama femeilor cu parul roscat! Ca debordeaza de viata, ca sunt pasionale, ca in tot ceea ce fac se ghideaza dupa principiul “carpe diem”, ca nu stau prea mult pe ganduri inainte de a lua o decizie, etc. Studiind comportamentul persoanelor cu parul roscat, psihologii au ajuns la concluzia ca acestea sunt impulsive, spontane si temperamentale. Femeile roscate sunt sincere, foarte directe, energice, capabile sa se entuziasmeze cu usurinta. Acestea manifesta dorinta de a rezolva totul cat mai repede intr-un timp cat mai scurt.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri