Femeile blonde sunt cele care frang cel mai des inima barbatilor, insa atunci cand vine vorba de casatorie, brunetele devin preferatele acestora, se arata intr-un studiu recent. Peste jumatate din barbatii intervievati au recunoscut ca atunci cand vine vorba de intalnirile cu sexul opus ar prefera o femeie blonda uneia brunete, 19% punand acest lucru pe seama senzualitatii debordante a blondelor. Femeile blonde sunt mai atractive decat cele brunete, au declarat acestia.

Femeile blonde sunt cele care frang cel mai des inima barbatilor, insa atunci cand vine vorba de casatorie, brunetele devin preferatele acestora, se arata intr-un studiu recent publicat in Daily Mail. Peste jumatate din barbatii intervievati au recunoscut ca atunci cand vine vorba de intalnirile cu sexul opus ar prefera o femeie blonda uneia brunete, 19% punand acest lucru pe seama senzualitatii debordante a blondelor. Femeile blonde sunt mai atractive decat cele brunete, au declarat acestia.

Pe de alta parte, mai putin de jumatate dintre participanti au fost de acord ca femeile blonde sunt partenere mai bune decat femeile brunete pentru ca au o personalitate mai flexibila. Per ansamblu, 52% dintre barbati au declarat ca s-ar casatori mai degraba cu o femeie bruneta decat cu una blonda, argumentand ca poti avea mai multa incredere intr-o femeie cu parul inchis la culoare. In plus, acestea sunt mai sensibile. Doar o mica parte dintre respondenti (18%) considera ca o blonda frumoasa poate deveni si o sotie minunata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

“Acest studiu ne demonstreaza exact cata importanta acorda barbatii culorii parului. Barbatii au apreciat dintotdeauna femeile blonde pentru ca debordeaza de viata si optimism. Este minunat sa iesi cu o astfel de persoana sau sa ai ca partenera o femeie vesela si deschisa. Atunci insa cand vine vorba de casatorie, responsabilitati si lucruri mai serioase, barbatii opteaza pentru brunete. Le percep ca fiind mai pragmatice si mai serioase. Mi se pare surprinzator faptul ca ne aflam in anul 2008 si razboiul brunete versus blonde inca nu a ajuns la final. Iar barbatii nu fac decat sa-l intretina...”, a afirmat Andrew Collinge, unul dintre persoanele raspuzatoare de acest studiu.

Pentru a ajunge la aceste concluzii, au fost interogati 3000 de barbati. 36% au declarat ca blondele sunt mai sexy decat brunetele, in timp ce 31% cred exact contrariul. 37% au sustinut ca blondele sunt mai amuzante si mai placute si doar 32% opteaza pentru compania brunetelor. Cu toate acestea, pentru 53% dintre barbatii chestionati, brunetele sunt mai responsabile, iar pentru 49%, acestea sunt mai afectuoase. Pentru 51% dintre barbati, femeile brunetele reprezinta mame si gospodine de incredere, iar pentru 48%, femeile cu parul inchis dispun de abilitati culinare deloc de neglijat.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri