12:03, 25 Martie 2014 publicat în Lifestyle18 share-uri

Utilizand 'Calatoria', oamenii obtin rezultate extraordinare. Metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente, probleme relationale si profesionale.

Comunicat de presa

Intre 2-4 mai 2014, Brandon Bays autoarea metodei „Calatoria” si a best-seller-ului cu acelasi nume revine in Romania. Este a treia vizita in ultimele 12 luni. Evenimentul va avea loc in perioada 2-4 mai la Rin Airport Hotel.

Citeste si:
Studiu: Un sfert dintre romani devin tristi pe drumul de intoarcere...
Studiu: Un sfert dintre...

Brandon Bays va sustine un seminar de trei zile, numit „Journey Intensive”, celebru in intreaga lume, in care preda elementele de baza ale metodei si un modul de abilitati avansate. Procedeul creat de ea consta in accesarea si vindecarea trairilor negative reprimate, permitand astfel capacitatii naturale de vindecare si regenerare a corpului sa functioneze la maxim.

Metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente, probleme relationale si profesionale. Utilizand „Calatoria” oamenii obtin rezultate extraordinare, indiferent de varsta, mediul de provenienta, cultura sau istoric personal.

Citeste si:
7 Sfaturi practice pentru călătoria cu bebe în avion
7 Sfaturi practice pentru...

Abilitatile dobandite de participanti si profunzimea acestui eveniment de 3 zile fac din „Calatoria” cel mai puternic program de transformare a vietii disponibil actualmente in intreaga lume.

Brandon Bays propune ca transformarea interioara sa inceapa printr-o metoda pe care a pus-o la punct in urma cu 20 de ani, ca urmare a experientei personale de vindecare in numai 6 saptamani de o tumora mare cat o minge de baschet si cu indicatie urgenta de interventie chirurgicala. „Calatoria” oferă instrumentele necesare pentru a produce schimbarea interioara in noi insine si în ceilalti.

Prima carte scrisa de Brandon Bays, The Journey ("Calatoria") in care este prezentata povestea metodei, precum si procedeele de vindecare si dezvoltare personala care o compun, a fost deja tradusa in 22 de limbi.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri