20 Martie 2014 publicat în Lifestyle 721 share-uri

O povestioara frumoasa care ne aminteste ca binele este acolo unde il vedem noi. Si ca putem fi cei mai fericiti alaturi de cei pe care ii iubim atunci cand ALEGEM sa vedem binele si frumosul din ei in loc sa ne concentram asupra defectelor...

Aceasta povestioara inspirationala a facut inconjurul internetului si merita sa o citesti si tu! Este o poveste frumoasa care ne aminteste ca binele este acolo unde il vedem noi si ca putem fi cei mai fericiti alaturi de cei pe care ii iubim atunci cand ALEGEM sa vedem binele si frumosul din ei in loc sa ne concentram asupra defectelor.

Dragostea adevarata este ACCEPTARE

Foto Femeie, cer via Shutterstock

Un barbat si femeia pe care o iubea s-au casatorit. Toti prietenii lor si familia au venit sa vada frumoasa ceremonie. Mireasa era superba in rochia ei alba, iar mirele foarte elegant in costumul sau negru. Oricine ar fi putut spune ca dragostea pe care o aveau unul pentru celalalt era o dragoste adevarata.

Dupa cateva luni mai tarziu, sotia a venit la sotul sau cu o propunere:

“In urma cu ceva timp, am citit intr-o revista un articol despre cum am putea sa ne consolidam casnicia”, i-a propus ea. “Fiecare dintre noi va scrie o lista cu lucrurile pe care le gaseste putin enervante la celalalt”. Apoi, putem vorbi despre cum le putem indrepta impreuna si astfel sa ne facem viata in doi mai fericita.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Sotul a fost de acord asa ca fiecare din ei s-a dus intr-o camera separata a casei, gandindu-se la lucrurile care l-au deranjat la celalalt. S-au gandit la aceasta chestiune pentru tot restul zilei si si-au notat pe o foaie de hartie lucrurile la care s-au gandit.

Dimineata urmatoare, pe cand serveau micul dejun, cei doi soti au decis ca ar trebui sa arunce un ochi peste listele lor. “O sa incep eu”, s-a oferit sotia. Si a luat lista ei. De fapt, erau suficient de multe lucruri notate pe lista incat sa acopere trei pagini. Pe cand a inceput sa citeasca lista cu micile “suparari”, a observat ca in ochii sotului ei au inceput sa apara lacrimi. “Ce s-a intamplat?”, a intrebat ea. “Nimic”, a raspuns sotul, “continua sa citesti listele tale.” Sotia a continuat sa-i citeasca sotului lista ei pana cand a epuizat toate cele 3 pagini. Dupa ce a terminat de citit, a asezat lista pe masa si si-a incrucisat mainile deasupra ei.

Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

“Acum, citeste tu lista ta si apoi sa discutam despre nemultumirile pe care le are fiecare din noi cu privire la celalalt”, a spus ea fericita. Pe tacute, sotul i-a inmanat pagina lui. Era goala.

El i-a spus: “Imi pare rau. Nu am putut sa scriu nimic pe lista mea. Esti perfecta asa cum esti. Esti minunata si desavarsita si nu as vrea sa incerc sa schimb ceva la tine”. Sotia, miscata de onestitatea lui de profunzimea dragostei sale, l-a imbratisat, si-a pus capul pe umarul lui si a plans.

Aminteste-ti ca Nimeni nu este PERFECT, insa putem gasi PERFECTIUNEA in oricine.

Autor: Anonim

Foto homepage: Dragoste adevarata, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri