Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga o pereche de cizme negre We Ride, We Ride in valoare de 380 de lei.

Garbo si Papucei.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga o pereche de cizme negre We Ride, We Ride in valoare de 380 de lei.

Stim ca ai cel putin o pereche de pantofi care iti place in mod deosebit. Asa ca te invitam sa scrii pe forum - la topicul Concurs Papucei.ro - despre pantofii tai preferati. Concursul se desfasoara in perioada 22- 28 octombrie 2008. Noi vom alege cele mai frumoase 10 raspunsuri si vom organiza o tragere la sorti pentru a stabili cine va primi perechea de cizme din imagine.

Descriere premiu:

Cizme negre din piele cu talpa joasa, potrivite pentru orice picior datorita cataramei reglabile. Sunt o alegere excelenta pentru acest sezon rece si umed, mai ales pentru acele dintre noi care petrec mult timp stand in picioare sau calatorind. Le puteti purta la orice tinuta de iarna, in special la fuste lungi.

Despre Papucei.ro:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Brandul Papucei s-a nascut in toamna anului 2006. Atunci a fost lansat oficial situl www.papucei.ro.
Papucei se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei. Cu pricepere si pasiune, peste 250 de modele de incaltaminte, posete si curele au fost create in atelierul de la Iasi de catre designer-ul Angela Vasiliu.

In fiecare an Papucei isi prezinta colectiile la targuri internationale de incaltaminte la Paris, Milano, New York, Dubai, reusind astfel sa treaca granitele devenind renumiti peste tot in lume.

Colectia de toamna iarna aduce cateva noutati. Pe site-ul www.papucei.ro, au fost adaugate colectii ale unor designer-i renumiti, atat din tara cat si din strainatate. Colectia proprie a designer-ului Angela Vasiliu, care a realizat pana acum produsele mult admirate de voi pe site-ul www.papucei.ro poate fi intalnita acum la sectiunea brand-uri. Tot la aceasta sectiune puteti gasi si colectia unui renumit designer italian Mauro di Cecco, cunoscut pentru modelele sale cu un design unic si minimalist, dar si produse din colectia Papucei, cat si noua colectie Sepala by Mihaela Glavan.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri