20 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 80 share-uri

Iata sapte caracteristici prin care oamenii reusesc sa-si provoace singuri starea (trairea) de nefericire!

3. Traiesti fie in trecut, fie in viitor

Orice ai spune, fericirea se traieste in prezent. Orice altceva este fie produsul amintirilor tale, fie plasmuirea imaginatiei tale.

Daca iti tot compari prezentul cu trecutul sau cu ce ai vrea sa fie, nu faci decat sa-ti creezi frustrare. Ce e in trecut e incheiat si ce e in viitor nu s-a intamplat inca. Bucura-te de ce esti acum si ce ai acum ca sa poti construi mai mult. Adauga la fericirea zilnica existenta, invatand intai sa o gasesti.

4. Te compari pe tine sau viata ta cu altii sau cu viata lor

Sa faci aceasta este ca si cum ti-ai comunica in permanenta ca tu nu contezi, ca nu esti important si nu ai valoare. Crezi ca tu nu poti fi un termen de comparatie pentru ceilalti? Daca ai raspuns ca „Ba da!”, atunci de ce continui sa te chinui singur si sa fii nefericit? Compara-te cu tine si cu trecutul tau si vezi daca ai evoluat tu cu tine insuti si in cadrul vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Tu si viata ta nu sunteti obiecte de scos la vanzare, ci sunteti viata in sine. Fiecare e fericit sau nefericit cu el sau cu viata lui, nu in comparatie cu viata alcuiva. Te poti inspira de la ceilalti, dar intotdeauna pentru a evolua si intotdeauna adaptat la ceea ce tu esti deja si vrei sa devii!

5. Te concentrezi mai mult pe aspectele negative ale vietii sau ale tale

Cu toate ca eu nu cred ca oamenii au aspecte negative, tu sigur asa le cataloghezi. Daca mereu te concentrezi pe aspecte de tipul: sunt prea incet, sunt prea scund, prea gras, prea…completeaza tu mai departe, sau pe orice aspect negativ dintr-o situatie, atunci nu faci decat sa stai intr-o permanenta stare de nemultumire, de neputinta si dezamagire. Cine ar mai putea fi fericit in conditiile acestea?

Chiar daca esti scund, cu siguranta nu aceasta te caracterizeaza. Este oare singurul lucru care s-ar putea spune despre tine? Serios, acum!

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Daca o situatie s-a incheiat prost, oare tot ce s-a petrecut a fost asa? Chiar nu a fost nimic bun? Chiar nu ai avut nimic de invatat?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri