18 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 101 share-uri

Zambeste! Nu uita ca esti puternica si ca intotdeauna, pe langa lucrurile rele, sunt si lucruri bune, pe langa dezamagiri si tristeti, sunt si bucurii, pe langa oameni care pretind ca te iubesc, sunt si oameni care te iubesc cu adevarat... si ca in viata fiecaruia exista cineva care nu va uita nicicand ca astazi este ziua ta si-ti va ura din tot sufletul: 'La multi ani, draga mea!'

"La multi ani!" - cu aceasta urare incepe o zi, o zi care ar trebui sa fie speciala pentru tine, ziua ta de nastere. Ca apare sub forma unui mesaj scris, ca-ti este transmis verbal, ca este insotit de alte urari, ca vine din partea unui amic, a rudelor ori a iubitului (sotului), acest "La multi ani!"ar trebui sa dea o nota aparte zilei, sa ajute la crearea unei stari interioare deosebite - acea beatitudine pe care numai in basme o regasesti.

Macar pentru o zi ar trebui sa simti ca esti tu acea printesa din poveste care uimeste prin frumusete si inteligenta, iubita si respectata, careia nu i se refuza nimic si pentru care totul devine posibil.

Mda... frumoasa poveste, bun scenariu, bogata imaginatie... printesa din poveste... Cu atatea griji, cu atata stres nu mai e loc de povesti. Majoritatea nu ne mai gandim la noi, la frumusetea lucrurilor ce ne inconjoara. Nu ne mai zarim calitatile, nu mai stim sa ne bucuram, nu mai stim sa ne lasam iubite, rasfatate... Si totusi, exista si femei care pot face asta. Ele sunt intr-adevar norocoase pentru ca ele au inteles sau au avut sansa de a intelege, datorita unor oameni care le iubesc si le apreciaza la justa lor valoare, ca viata nu e compusa doar din griji, necazuri, sacrificii, ci si din lucruri bune, momente frumoase, ce merita traite si nu ignorate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Toate avem dreptul la fericire, dar atat de putine stim sa-l folosim. Vrem iubire. Ne plangem ca nu mai suntem surprinse de vorbe duioase, alintate, mangaiate, imbratisate, sarutate, ca romantismul e pe cale de disparitie, ca romanticii sunt din ce in ce mai putini. Si... il intalnim pe el: fermecator, galant, romantic. Cel putin asa pare. Si inima-ti da ghes, dar ratiunea spune: "Nu si nu!" Si-ti rasuna in minte: "Nu ma pot lasa ispitita. Nu vreau sa sufar. Nu din nou. Si... lumea? Ce-o sa spuna? Am deja o varsta." - asa se intampla de cele mai multe ori.

Ne e teama de fericire, tinem cont mai mult de parerea celor din jur decat de propriile sentimente. Ar trebui sa urmam exemplul celor care AU INDRAZNIT sa-si depaseasca temerile si sa accepte provocarile pe care viata le-a asezat in calea lor. Si ele au riscat, pentru ca nu stiau ce urmeaza sa se intample. Nici noi nu stim. Nu cunoastem viitorul, dar ele au hotarat sa traiasca prezentul. Au hotarat sa traiasca fiecare "pic" de fericire ivit si sa-l caute in orice. Au indepartat orice gand, gest sau fapta, care fac rau si au privit cu incredere si speranta catre viitor.

Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Foto int: Femeie frumoasa, Shutterstock

Foto homepage: Aniversare, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri