30 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Daca dragostea nu este suficienta pentru a obtine placeri de neuitat, atunci putem apela la medicina. Acidul hialuronic se injecteaza prin intermediul mucoasei, direct in puntul G. Injectia se realizeaza cu anestezie locala si dupa aplicarea unui gel.

Comunicat de presa

Injectarea cu acid hialuronic nu mai este de mult timp o noutate pentru divele din showbizul romanesc. Cu siguranta nu va mai dura mult pana cand vom auzi si primele zvonuri despre vedete care si-au marit punctul G.

Ne intrebam acum ce diva de pe plaiurile mioritce va avea cel mai tunat punct G si cati cai putere vor fi nevoiti sa puna la bataie iubitii pentru a le face fata in pat.

Injectiile cu acid hialuronic sunt din ce in ce mai utilizate in chirurgia estetica. Acidul hialuronic se gaseste in forma naturala la noi in corp si se foloseste in chirurgia estetica pentru a reumple riduri si a oferi volum. Astazi insa, se injecteaza si in zonele intime cu scopul de a usura placerea sexuala la femei.

Teosyal este singurul acid hialuronic 100% natural creat de cei mai buni specialisti elvetieni, care vine in intampinarea femeilor ce isi doresc o schimbare.

Injectarea punctului G cu acid hialuronic

Acidul hialuronic se injecteaza prin intermediul mucoasei, direct in puntul G. Injectia se realizeaza cu anestezie locala si dupa aplicarea unui gel.

Interventia dureaza 15 minute si pacientii trebuie sa evite relatiile sexuale in timpul urmatoarelor zile. Rezultatul interventiei va fi vizibil dupa cateva zile, acesta constand in ridicarea zonei in care se afla punctul G, astfel incat aceasta sa fie mult mai evidenta prin palpare.

Nopti fierbinti prin injectarea punctului G

Rezultatul este o stare crescuta de excitabilitate in timpul actului sexual, cresterea in intensitate a orgasmului si implicit imbunatatirea vietii sexuale.

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri