, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Fiecare an vine cu lucruri bune si cu lucruri mai putin bune. Depinde doar de noi cum le interpretam si ce invatam din ele astfel incat sa stim ce avem de facut pentru viitor. Noi ti-am pregatit ceva special prin care poti afla care este anul tau norocos. Te lasam sa descoperi magia numerologiei printre randurile de mai jos:

Sursa: Kudika.ro

Fiecare an vine cu ceva nou pentru fiecare dintre noi. Din discutie in discutie am ajuns la concluzia ca anul 2013 nu a fost cel mai bun an pentru majoritatea persoanelor (sau cel putin pentru cunoscutii mei).

Avem dreptul sa interpretam evenimentele anului in curs dupa bunul plac si sa hotaram singuri daca a fost un an bun sau nu. Pentru mine cel putin, anul 2013 este cu siguranta unul memorabil in sensul bun al cuvantului si asa sper sa fie si pentru voi.

Ba mai mult, sper ca toti anii ce vor urma sa fie din ce in ce mai buni..asta pentru ca tot suntem in spiritul sarbatorilor de iarna.

foto numere pe fundal artistic sursa shutterstock

Acum sa trecem la lucruri serioase si sa va explic cum puteti afla care este cel mai bun an dintre cei ce urmeaza.

Primul pas: Calcularea vibratiei numerologice personale

Se calculeaza in felul urmator: se aduna cifrele din care sunt formate ziua si luna nasterii pana se ajunge la o singura cifra.

Ex: 9 august = 09.08, 9 + 8= 17, 1+7 = 8 si aceasta este vibratia numerologica personala.

Sa presupunem ca vrei sa aflii cum va fi anul 2014. Se aduna toate cifrele care formeaza acest an:

2+1+4=7 si se adauga vibratia numerologica personala 8; 7+8=15, 1+5=6.

Asta inseamna ca cifra 6 este semnificativa in ceea ce te priveste pentru anul 2014.

Poti calcula aceasta cifra pentru fiecare an in parte pentru a vedea cum vor merge pentru tine lucrurile in anul respectiv.

Numarul 1 – Anul noilor inceputuri

Fie ca este vorba de viata personala sau de cea profesionala, asa cum ne sugereaza si numele, este un an al noilor inceputuri, un an plin de aventuri si de schimbari in fiecare aspect al vietii tale.

Este un an numai bun pentru a stabili prioritati, pentru a face un pic de ordine in ganduri si pentru a demara noi proiecte care cu siguranta se vor dovedi a fi de succes.

Problemele trecutului dispar ca prin ceata sau gasesti o rezolvare rapida si eficienta care sa nu iti rapeasca foarte mult timp astfel incat sa te poti concentra pe lucrurile care merita cu adevarat.
In cateva cuvinte este un an prielnic pentru tine si pentru o imbunatatire a vietii tale in toate aspectele sale.

Numarul 2 – Anul dezvoltarilor

Ceea ce spuneam si mai deveme este valabil si aici, doar ca acum ne axam pe dezvoltarea personala si profesionala. Incepi sa investesti mai mult in tine, in lucrurile care iti plac si care iti dau o stare de bine, in lucrurile care te pasioneaza, dar si in ceea ce tine de domeniul profesional care te priveste.

Este un an in care incerci sa pui bazele unor relatii de prietenie sau relatii profesionale care mai tarziu iti vor aduce beneficii. De asemenea acest an este un an care iti va pune la incercare rabdarea si sensibilitatea penru ca vor fi multe momente in care lucrurile nu ies asa cum iti doresti din cauza unor intarzieri ale persoanelor implicate.

Aceste lucruri te pot afecta emotional si iti pot dezechilibra linistea interioara asa ca trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu in parte pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Numerologie via Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri