11 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Cum stai cu dragostea in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013? Ce ti-au rezervat numerele pe plan sentimental? Cum te gaseste toamna lui 2013? Indragostita, fericita, cu planuri de nunta sau de viitor sau visand la sufletul pereche? Afla care sunt momentele importante ale vietii tale amoroase conform horoscopului numerologic!

Daca ai Numarul Anului Personal 7: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Nu va fi toamna usoara si nici fara provocari pentru cei care sunt implicati intr-o relatie. Mai multa cooperare, mai multa toleranta unul fata de celalalta, mai multa intelegere… toate acestea sunt mai mult decat necesare pentru ca relatia voastra de dragoste sa cunoasca aceeasi intensitate de la inceput. Vestea buna este ca sunteti dispusi sa investiti timp si energie pentru a re(schimba) paradigmele relatiei voastre si a face lucrurile sa mearga. Daca esti singura, vei simti binecuvantarea numerelor printr-o puternica legatura emotionala pe care o dezvolti cu o persoana deosebita. Face parte din karma ta si, indiferent ca va duce sau nu catre un happy end, iti va marca viata in mod decisiv.

Daca ai Numarul Anului Personal 8: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Toamna te va tine ocupata cu tot felul de proiecte profesionale incat abia daca ai timp sa respiri sau sa-ti faci planuri in ceea ce priveste viata personala. Rezultatele financiare vor fi insa pe masura eforturilor tale astfel incat nu te vei simti vinovata ca ti-ai lasat familia, iubitul, prietenii sau visurile tale pe un plan secundar. Imediat ce treci de prima jumatate a lunii noiembrie, situatia se va imbunatati si iti vei lua revansa fata de cei dragi si fata de tine insati. Planuiesti o mica escapada amoroasa alaturi de partenerul de viata sau, daca esti singura, alaturi de prieteni. Odata ce ai scapat de presiunile si poverile financiare, te simti din nou indreptatita sa iti indrepti atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat pentru tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri