11 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Cum stai cu dragostea in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013? Ce ti-au rezervat numerele pe plan sentimental? Cum te gaseste toamna lui 2013? Indragostita, fericita, cu planuri de nunta sau de viitor sau visand la sufletul pereche? Afla care sunt momentele importante ale vietii tale amoroase conform horoscopului numerologic!

Daca ai Numarul Anului Personal 5: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Cere si ti se va da. Dar fii atenta la ceea ce ceri si la ceea ce iti doresti fiindca sunt toate sansele sa se transforme in realitate in aceasta toamna. Ai cerut pasiune, aventura si senzualitate, vei avea parte de ele din plin. Calatoriile fac parte din normalitatea ta in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013. Dincolo de interesul profesional sau cel de dezvoltare personala, vei trai una din cele mai ravasitoare perioade ale vietii tale si una dintre cele mai bulversante iubiri pe care le-ai experimentat pana acum. Atentie la cei care sunt implicati intr-o relatie sau sunt casatoriti. Este o perioada a tentatiilor si a atractiei fata de o alta persoana, iar infidelitatea, fie ea si cu gandul, nu este deloc exclusa.

Daca ai Numarul Anului Personal 6: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Exista o linie subtire intre libertate si angajament pe care ai tendinta de a o depasi in aceasta toamna. Desi te afli intr-o relatie echilibrata de iubire si nu te poti plange deloc ca iti lipseste dragostea, tanjesti insa dupa libertatea pe care o aveai inainte de casatorie/ inceperea relatiei. Este adevarat ca viata de familiei este frumoasa si aduce cea mai mare satisfactie, insa uneori simti nevoia sa fugi de acasa si sa fii doar tu cu tine si niciuna din responsabilitatile actuale. In loc sa acumulezi in tine aceste sentimente, vorbeste deschis despre ele cu partenerul tau de viata. Exista solutii pentru a beneficia de mai mult timp, spatiu si independenta. In rest, numai de bine…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri