14 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 156 share-uri

Nu te mai uita la cei din jur, ei nu conteaza. Nu iti raporta faptele la ei, nu alege hainele pe care le porti dupa gusturile sau vorbele lor, nu iti retine rasul in public, nu te teme sa dansezi in public. Ei nu sunt tu, nu au aceleasi experiente, nici acelasi IQ, nici aceleasi emotii si nici aceiasi oameni in jurul lor.

Draga TU,

As vrea sa iti spun mai direct de atat, dar cu siguranta n-as gasi cuvintele potrivite. As vrea sa-ti spun lucruri pe care in adancul sufletului tau le stii deja, unele care sigur ti s-au mai spus si pe care „vrei sa le auzi din nou”, cum ar zice Bodo.

Nu te mai uita la cei din jur, ei nu conteaza. Ei nu sunt tu, nu au aceleasi experiente, nici acelasi IQ, nici aceleasi emotii si nici aceiasi oameni in jurul lor. Nu uita, fiecare om este unic in felul sau.

Foto Fericire_Shutterstock

Nu iti raporta faptele la ei, nu alege hainele pe care le porti dupa gusturile sau vorbele lor, nu iti retine rasul in public, nu te teme sa dansezi in public. Aici nu este o intrecere – oamenii ajung intotdeauna acolo unde trebuie sa ajunga. Nu purta ranchiuna si nu te intoarce la trecut decat pentru amintirile frumoase – usor de zis, greu de facut… mai putin greu daca te obisnuiesti cu ritmul acesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Nu te mai compara cu altii. Singura persoana cu care trebuie sa te compari este cine ai fost tu ieri. Ai mai auzit asta, nu stiu cine a spus-o, dar are dreptate. Nu trebuie sa dovedesti nimic nimanui. Necomparandu-te cu nimeni, trebuie sa nu compari nici pe ceilalti indivizi intre ei. Nici emotiile lor, nici felul in care le exprima, nici felul in care isi tin parul.

Oamenii din jurul tau tin la tine mai mult decat iti vor arata. Nu trebuie sa masori afectiunea celorlalti in cadouri. Si nu trebuie nici sa te rezumi la timpul petrecut impreuna sau la numarul de pupici per minut. Oamenii iubesc in feluri diferite si isi organizeaza diferit afectiunile, de aceea si modul in care ei cred ca iti dau de inteles ca tin la tine va diferi de la cer la pamant de la om la om, la om, la om, la om, la om… lista poate continua, pentru ca intotdeauna vor tine la tine mai multi oameni decat ai crede.

Toti oamenii te vad cu mai putine defecte decat iti observi tu. Acesta este un fapt dovedit. Primeste complimentele si nu incerca sa le justifici sau sa le contraargumentezi. Doar lasa-le sa te incarce.

Foto homepage: Scrisoare_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri