O scrisoare emotionanta si calda, o adevarata pledoarie pentru iubire pe care celebrul John Steinbeck o adreseaza fiului sau indragostit.

Spui ca ceea ce simti nu este o dragoste adolescentina. Daca sentimentele tale sunt atat de profunde – bineinteles ca nu este o dragoste adolescentina.

Insa nu cred ca ma intrebai pe mine ce simti tu. Tu stii mai bine decat oricine. Ceea ce voiai era ca eu sa te ajut in aceasta privinta - si asta pot sa-ti spun.

Bucura-te de dragostea ta pentru un singur lucru si fii foarte bucuros si recunoscator pentru el.

Obiectul dragostei tale este cel mai bun si cel mai frumos. Incearca sa te ridici la nivelul lui.

Daca iubesti pe cineva – nu este deloc rau sa afirmi acest lucru – trebuie doar sa-ti amintesti ca unii oameni sunt foarte timizi si uneori felul in care iti afirmi iubirea trebuie sa ia in considerare aceasta timiditate.

Fetele au un fel de a sti sau de a simti ceea ce simti, insa de obicei le place sa si auda asta.

Uneori se intampla ca ceea ce simti tu sa nu fie impartasit si de celalalt – insa acest lucru nu face ca sentimentul tau sa fie mai putin bun sau valoros.

Stiu ce sentimente ai deoarece le am si eu si sunt bucuros ca le ai si tu.

Asteptam cu nerabdare sa o intalnim pe Susan. Va fi cu adevarat binevenita in casa noatra. Elaine va face toate aranjamentele pentru a se asigura de acest lucru si o va face cu bucurie. Si ea stie despre dragoste si te va ajuta poate mai mult decat mine.

Si nu te teme ca ai putea sa o pierzi. Daca este bine, se va intampla. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa nu te grabesti. Nimic bun nu o ia la fuga.

Cu dragoste,

Fa”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri