21 August 2013 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Intre membrii 'familiei sufletesti' exista o legatura speciala, construita in vietile anterioare, cand ati decis sa va reincarnati impreuna si in alte vieti.

La fel cum nu iti poti alege familia fizica, umana, nu iti poti alege nici familia sufletului tau. Te poti amesteca cu alte familii sufletesti, te poti alatura lor, insa nu o poti schimba pe cea din care te-ai dezvoltat si evoluat ca suflet. In acelasi timp, conexiunea cu membrii familiei sufletului tau nu poate fi afectata in niciun fel de circumstantele exterioare care iti pot afecta, spre exemplu, relatia cu familia ta fizica. Copilaria, trecutul, alegerile tale, modul in care ai crescut sau ai invatat.. toate acestea nu conteaza pentru un suflet inrudit cu tine la un alt nivel. In schimb, pentru membrii familiei tale fizice, relatia ta cu ei depinde in mod direct sau indirect tocmai de aceste lucruri.

Foto Culori Chakra_Shutterstock

Familiile sufletului variaza la fel de mult ca familiile umane si pot avea un rol major in viata ta, dar si un impact dramatic chiar daca iti schimba viata in mai bine. “Aminteste-ti ca familiile sufletului pot fi mici sau mari, cu multe straturi si extensiuni in ele. Poti avea o familie mare, insa sa manifesti tendinta de a te simti mai aproapiat doar de cativa dintre ei. Este ok. Totodata, te poti simti mai apropiat de mai multi dintre ei. Este ok si in acest caz. Daca familia ta este “mica’, este foarte posibil sa ai tendinta de a te conecta cu mai mult de o singura familie. Si acest lucru este ok", se arata pe blogul spiraltimes.wordpress.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Bineinteles, nu oricine cu care interactionam intr-un mod pozitiv sau cu care avem mai multe lucruri in comun face parte din grupul de suflete alaturi de care ne-am reincarnat. Sunt insa anumite semne care ne pot calauzi in a recunoaste unul din membrii familiei noastre spirituale atunci cand il intalnim:

Cum sa recunosti daca te-ai intalnit cu cineva din familia sufletului tau

-Cand se intalnesc doi membri ai unei familii spirituale este ca si cum doua piese ale aceluiasi puzzle ar fi puse cap la cap. Sentimentul de familiaritate pe care il simti fata de persoana respectiva este stocat in interiorul ADN-ului tau celular astfel incat de multe ori iti amintesti de persoana respectiva la un nivel subconstient.

- Au o energie care iti este familiara, iar in preajma lor te simti ca si cum ai fi ajuns in sfarsit “acasa”.

- Uneori, ii recunosti imediat si intelegi lucrurile si situatiile care v-au adus aproape unul de altul. Aveti aceleasi credinte spirituale, aceleasi intrebari, multe lucruri in comun, multe hobby-uri similare. Stii ca acea persoana se afla in viata ta ca sa te ajute si tu esti aici ca sa o ajuti.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri