21 August 2013 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Intre membrii 'familiei sufletesti' exista o legatura speciala, construita in vietile anterioare, cand ati decis sa va reincarnati impreuna si in alte vieti.

Ai simti vreodata fata de cineva care nu face parte din familia ta sau din cercul tau de cunostinte apropiate o conexiune imediata foarte puternica, atat de puternica incat nu ai putut sa o explici? Ai simtit ca tu cunosti sufletul acela de undeva, poate dintr-o alta viata, un alt timp si un alt spatiu? Ca se afla in viata ta cu un scop anume, pentru a te ajuta? Sau ca poate tu ai venit in viata lui cu un scop similar? Ai simtit ca iti intelege sufletul si structura ta interioara mai bine decat ar putea sa o faca vreodata cei din familia ta fizica actuala? Ca iti impartaseste multe din pasiunile si preferintele tale si ca inimile voastre vibreaza pe aceeasi lungime de unda, la aceiasi stimuli? Ai vrut sa-i strigi “unde ai fost plecat atata timp si ca ti-a fost dor de acasa?”… Atunci e foarte posibil sa te fi intalnit cu un membru/ membrii ai familiei tale sufletesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Familia Sufletului tau - o legatura dincolo de timp, spatiu si vieti anterioare

Unii oameni apar in viata noastra, in mod aproape miraculos, atunci cand ne asteptam cel mai putin si avem cel mai mult nevoie. Intalnirea cu ei pare o intamplare, cel mult o coincidenta, uneori prea scurta pentru a ne putea afecta iremediabil… Cine sunt insa aceste persoane, de ce sunt aici si care este rolul lor in viata noastra? Ei fac parte din "FAMILIA noastra SUFLETEASCA" / "GRUPUL SUFLETESC" ("Soul Group” sau “Soul Family”) si, in aceasta viata, la fel ca si in celelalte, au un impact profund asupra noastra. Ei sunt cei alaturi de care am calatorit in mai multe vieti, un fel de familie, dar o familie la un nivel diferit, cel al sufletului.

Membrii familiei noastre sufletesti sunt suflete individuale care s-au reincarnat si se vor reincarna de obicei in acelasi timp, suflete intre care exista o legatura speciala impartasita de-a lungul mai multor vieti. Coincidenta sau nu, scopul lor, dar si al nostru, este acela de a ne calauzi si a ne ajuta unii pe altii in vietile care ne-au fost date, totul pentru a atinge un obiectiv sau a implini ceva anume.

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

In acelasi timp, este foarte posibil ca in timpul reincarnarii sa nu avem aceleasi grupe de varsta cu ceilalti membri ai familiei noastre sufletesti. Unii dintre ei pot veni aici mai devreme pentru a-ti facilita drumul intr-un anumit fel, in timp ce altii se reincarneaza tocmai pentru ca tu sa faci acelasi lucru pentru ei. Si ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca legatura pe care o simti fata de familia ta sufleteasca este diferita si cu totul altceva fata de ceea ce cunoastem sub numele de “conexiune karmica”.

“Exista o diferenta intre oamenii cu care esti conectat karmic si grupul tau sufletesc. Cu reteaua ta karmica exista o nevoie de re-manifestare fata de celalalt pentru a dizolva sau a rezolva energiile anterioare dintre voi. Pe de alta parte, familia sufleteasca va avea dorinta de a se reincarna in acelasi timp cu tine si, cel mai probabil, nu vor fi legati doar de karma singura, ci de asemenea si de un scop divin”, ne explica publicatia awakenlight.org.

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Putem regasi membrii ai familiei sufletului in randul familiei fizice, a rudelor, a prietenilor, a colegilor etc. Uneori, intalnim aceste suflete inrudite cu noi chiar si prin intermediul internetului. Suntem meniti sa ne conectam unul cu altul la un nivel spiritual si uneori, prin propriile alegeri, facem acest lucru prin alegerile si interactiunile din lumea fizica.

Foto homepage: Siluete umane_Shutterstock

Foto interior: Energy Body_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri