12:08, 21 August 2013 publicat în Lifestyle

Intre membrii 'familiei sufletesti' exista o legatura speciala, construita in vietile anterioare, cand ati decis sa va reincarnati impreuna si in alte vieti.

- Langa ei te simti acceptat si iubit exact asa cum esti. Nu te simti obligat cu nimic sa renunti la adevarul a ceea ce esti, simti si gandesti.

- Schimbul de energie dintre voi este incredibil. Chiar daca persoana respectiva este pentru tine un strain si nu face parte din familia ta fizica, te simti atat de bine si de relaxat in prezenta sa de parca ar fi cineva apropiat din “familie”.

Citeste si:
Fecioara- poate cel mai bun semn al zodiacului. 13 Lucruri minunate...
Fecioara- poate cel mai bun...

Foto Dualitate Natura Umana_Shutterstock

- Chiar daca stii sigur ca nu l-ai mai cunoscut in niciun alt loc in aceasta viata, ai sentimentul puternic ca il cunosti de undeva sau ca l-ai mai cunoscut si altadata.

Citeste si:
HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile
HOROSCOP 2021: Previziuni...

- Atractia emotionala fata de persoana respectiva este intensa si puternica, atat de puternica incat parca depaseste limitele cunoasterii imediate. Este peste si deasupra oricarei conexiuni emotionale pe care ai fi putut stabili-o cu ea in perioada in care v-ati cunoscut.

- Atunci cand in viata cuiva apare cineva din familia sa sufleteasca si se va conecta cu el, acea persoana va simti ca stresul, anxietatea si depresia vor scadea simtitor din viata sa. Va simti mai putina frica si mai multa iubire pentru lume in general.

- Aveti idei si ganduri similare. Nu de putine ori va treziti spunand ceva in acelasi timp, din senin, sau continuandu-va unul altuia propozitiile ca si cum ati sti ce intentioneaza sa spuna celalalt si i-ati citi gandurile.

- Totodata, se poate intampla sa va ganditi unul la altul in acelasi timp, sa va sunati in acelasi interval orar, sa va dati un sms concomitent sau sa trimiteti un email unul catre celalalt simultan.

-Intr-un mod inexplicabil, constientizati amandoi importanta a ceea ce experimentati impreuna si realizati ca faptul de a va afla impreuna va face sa fiti mai buni, mai constienti de latura spirituala.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri